Video: Utter – un Siri mai bun pentru Android OS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MUI5MIMCTSI[/youtube]

  V-am spus de nenumarate ori ca Siri a generat o mobilizare impresionanta in randul producatorilor de smartphone-uri care se grabesc sa includa sisteme asemanatoare in propriile terminale mobile. V-am spus acum cateva ore ca HTC pregateste un sistem numit HTC Speak iar acum va prezint Utter. Spre deosebire de Siri, Utter controleaza aproape in totalitate sistemul de operare Android OS, totul prin comenzi vocale si aplicatiile instalate in terminale sunt utilizate pentru a oferi raspunsuri la intrebarile utilizatorilor.

The app is called Utter! and while it isn’t yet available for download, it’s already doing things that we could previously only imagine. Instead of just giving you a generic answer such as Siri and the like, it actually utilizes the apps that you already have installed. Want a add a calendar appointment? Tell Utter, and it’ll take care of it. Get travel details, find out the weather, and launch applications – all child’s play for Utter, and all done using native applications instead of just simple searches.

  Desi Apple a pus accent pe capacitatea lui Siri de a intelege foarte bine cuvintele si a a fi capabil sa urmeze sirul logic al unor comenzi iar mai apoi sa intearctioneze cu aplicatiile, pe Android OS se pune accent pe altceva. In Android se pune accent pe controlarea intregului sistem de operare folosind comenzi vocale insa ramane de vazut cat de bine va intelege sistemul totul. Imi place abordarea celor care dezvolta sisteme de acest gen pentru Android insa de multe ori ceea ce vedem intr-un clip video este farte diferit de realitate. Utter este in perioada de testare deocamdata deci nu  va fi disponibil prea curand pentru Android.