Iata cum poti sterge toata muzica din iDevice-ul tau fara a folosi iTunes

  In iOS 5 Apple a implementat destul de multe functii noi si nu toata lumea stie cum poate utiliza o buna parte dintre ele. Astazi va voi arata cum puteti sterge intreaga muzica din iDevice-ul vostru si pentru a face acest lucru trebuie sa intrati in meniul Settings>General>Usage  unde veti gasi informatii in legatura cu spatiul ocupat de toate aplicatiile instalate in iDevice-urile voastre. Accesand meniul aplicatiei Music veti vedea in partea stanga sus un buton numit Edit pe care de indata ce il aplicati veti deschide optiunea de a sterge intreaga muzica din terminalul vostru.

  Desi stergerea muzicii este simpla, din pacate de indata ce o stergeti nu o veti mai putea recupera decat daca o aveti disponibila in iTunes-ul instalat pe calculatorul vostru.

Tnaks to M.

29 COMENTARII

  1. Sal . Zaone știi cumva daca după ce sterg un joc sau o aplicatii, mai rămâne ceva, adică cum e la pc știi…fsiere din acelea. Sau știi ceva care curată fisierele ramase? Ipad2

  2. @alex: Raman o gramada. Am avut versiune veche, la update in cydia mi-au aparut setarile de atunci. Am avut app veche, la reinstalare au aparut setarile. Daca vrei sa il ai cat mai curat: restore din itunes si e ca nou.

  3. Daca vreti sa stergeti doar o singura muzoca, atunci mergeti pe Muzica (music app) si apasati pe o muzica, apoi dati cu degetul spre stanga/dreapta. Enjoy!

    (iPhone 4 user)

  4. Salut am un iphone 4 neverlocked si am pus muzica din pc pe el cu itunes si am unele melodie de 2 ori si sunt marcate cu.culoarea gri am tot incercat sa le sterg dar nu reusesc nici nu se deskid am.versiunea 5.1.1 vro.sugestie mersi?

  5. Nu imi apare am inteles ca ar fi un fel de ghost files am sters acum toata muzica ca mai sus de la usage dar alea au ramas

  6. Dupa ce faci jailbreak poti incerca sa le stergi prin ifunbox sau orice alt fisier. Melodiile sunt un User>Media, intr-unul dintre folderele de acolo.

  7. Salut zaone am
    Urmat sfatu tau si am facut jailbreak la tel totu e ok dar tot nu pot sa sterg fisierele alea gri de la muzica :((( vro idee ?

  8. 1.neaparat trebuie jailbreak, dupa care trebuie instalat ifile versiunea fulll din cidya sources dupa care intri in fisierele telefonu media itunes control si stergi manual fisierul media player dupa care restart si sa sters toate fisierele de tipu ghost sincer mia luat ceva dar am reusit 🙂 . Ms de sprijin apropo !

  9. Buna!cand intru la setari si la usage nu imi apa apare decat informatii despre baterie, durata apelurilor si date celulare ma puteti ajuta cumva? Astept raspuns! Multumesc

  10. se sterge tot la fel , eu pe ipad 2 am repetat de 3 ori pana s-a realizat comanda ! incearca de mai multe ori …. succes