Apple nu va oferi compensatii tuturor americanilor care au cumparat un iPhone 4

  Ieri v-am spus ca Apple a pierdut un proces in SUA si este obligata sa ofere unor cetateni din SUA 15$ sau o carcasa Bumper pentru ca au achizitionat un terminal iPhone 4 care are probleme cu semnalul. Procesul incheiat ieri este unul in care alte 18 au fost comasate insa rezultatul nu se aplica tuturor cetatenilor americani care au achizitionat un terminal iPhone 4 ci doar celor care au fost implicati in proces si au raportat la Apple probleme cu semnalul. Problema este ca Bumper-ul este vandut la un pret mai mare decat cei 15$ oferiti de catre Apple si compensatia in sine aduce doar o rezolvare de moment a problemei.

This settlement relates to a small number of customers who indicated that they experienced antenna or reception issues with their iPhone 4 and didn’t want to take advantage of a free case from Apple while it was being offered in 2010.

  Un purtator de cuvant al Apple a oferit declaratia de mai sus si prin ea compania recunoaste pierderea procesului si poate unii vor vedea in el oportunitatea de a actiona Apple in judecata in alte tari.