Samsung si Lenovo ar putea beneficia de pe urma problemelor tabletei iPad in China

  V-am spus astazi ca tableta iPad a fost interzisa la comercializare in magazinele din China si vestea nu este deloc surprinzatoare avand in vedere ca de cateva saptamani toata lumea vorbeste despre problemele pe care Apple le are in respectiva tara asiatica. De scoaterea tabletei iPad din vanzare ar putea beneficia Samsung si Lenovo, conform unor analisti asiatici, care spun ca tabletele celor doua companii vor avea acum o mult mai buna sansa de a atrage consumatori pe una dintre cele mai mari piete de pe glob.

Samsung will probably benefit more from Apple’s ongoing lawsuit because both of them are after the same higher-end consumers, given their price points,” said Dickie Chang of IDC. “The impact on Lenovo may be less because Lepads are lower priced and are aimed more at entry-level users.

  Apple a vandut de 10 ori mai multe tablete decat Lenovo in China si diferenta fata de Samsung este de 20 de ori mai mare deci previziunile analistilor sunt putin cam premature. Consumatorii isi doresc tablete iPad si chiar daca produsul nu va fi acum disponibil pentru achizitie asta nu inseamna ca multi se vor uita la tablete inferioare ci vor alege sa cumpere tableta de pe piata neagra care este atat de bine organizata in China. Samsung si Lenovo nu au vreo sansa sa castige atat de multi clienti pentru ca lumea nu le doreste produsele.