Inca aproximativ 10 zile si 500 milioane de descarcari ne despart de un premiu de 10.000 oferit de Apple

  Vineri v-am spus ca Apple a pornit o promotie prin care ofera un iTunes Gift Card de 10.000$ persoanei care reuseste sa faca descarcarea cu numarul 25 de miliarde din App Store. De atunci is pana astazi s-au descarcat 190 de milioane de aplicatii si vorbim despre o rata de descarcari de aproximativ 50 de milioane de aplicatii pe zi. In momentul de fata putin peste 500 de milioane de descarcari mai sunt necesare pentru a ajunge la cea cu numarul de 25 de miliarde si in baza datelor din zilele anterioare se pare ca in luna martie Apple va fi nevoita sa dea premiul de 10.000$.

  Apple nu ia in calcul update-urile facute aplicatiilor atunci cand vorbeste despre descarcari deci daca doriti sa va inscrieti in concurs trebuie sa aveti grija sa descarcati efectiv o aplicatie din App Store deoarece descarcarea unui update nu va fi luata in considerare. Pentru a participa la promotie trebuie sa va inscrieti folosind acest formular, sa urmariti pagina promotiei si sa descarcati aplicatia cu numarul 25 de miliarde.

8 COMENTARII

  1. Cat de tare :)))
    Am intrat de pe telefon (iPhone 4) pe formular si nu pot sa vad imaginea cu caractere pentru confirmare, si e pe situ apple :))

  2. Am o intrebare…. Acum ceva timp o cunostinta mi-a aratat un app super cool… Practic m-a sunat de pe tel lui si mie mi-a apărut numele si tel meu, ca si cum m-as fi sunat eu insumi.
    Din păcate, nu am apucat sa întreb cum se numea app-ul cu pricina. Știe cineva?
    Ms mult.

  3. E o aplicatie din Cydia dar trebuie sa suni la un server din strainatate si de acolo se rerouteaza apelul catre telefonul tau dar cu alt ID de apelant. Am scris sigur despre aplicatie dar nu mai stiu cum se numeste..