UPDATE: Gevey Ultra S decodeaza iPhone 4S fara a apela 112!(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aJaGu-XOWF4[/youtube]

  Aveti un iPhone 4S codat pe o retea din strainatate? Daca da atunci va anunt ca acum exista o posibilitatea de a il decoda folosind si o cartela Gevey. Gevey Ultra S este disponibila pentru achizitie pe site-ul companiei care produce cartelele Gevey pentru iPhone 4 si ea promite sa decodeze iPhone 4S cu baseband din iOS 5/5.0.1. Gevey a inceput sa testeze aceste cartele saptamana trecuta si se pare ca a avut succes cu ele din moment ce a publicat pe propriul website o sectiune in care are listata cartela ca fiind disponibila pentru achizitie.

  Gevey Ultra S face unlock pentru iPhone 4S cu urmatoarele baseband-uri :

  • 1.0.11;
  • 1.013;
  • 1.0.14.

  Gevey Ultra S nu este compatibila cu iPhone 4 si mai important, nu necesita apelarea numarului de urgenta 112 pentru a face decodarea. Cartelele decodeaza orice retea 2G/3G din lume si pot fi achizitionate pentru 54.99$ de pe aceasta pagina insa livrarea lor va incepe intre 3 – 15 martie.

UPDATE: Cei de la Gevey au publicat clipul video de mai sus acum cateva minute si in el se poate observa cat se poate de clar faptul ca acea cartela face decodarea fara a suna la 112, chiar si dupa restart. Se pare ca avem prima cartela complet independenta care face unlock fara jailbreak pentru iPhone 4S.

  • GEVEY™ True Plug-and-Play Unlocking SIM Interposer
  • No Need to Dial International Emergency Number 112
  • Untethered Unlock with no Jailbreak Required
  • Compatible with all GSM iPhone 4S SIM Cards
  • Complete Unlock with all 2G and 3G data services
  • No SIM Card Cutting or Physical Modifications
  • Works on iOS 5.0, 5.0.1
  • Works on Baseband 1.0.11, 1.013, 1.0.14
  • Guaranteed Better Reception than Previous
  • Decreased Power Consumption

Thanks to Razvan.

55 COMENTARII

  1. Suna interesant,numai ca nu fac livrari in Romania,am incercat sa cumpar eu una de la ei,le-am scris si un mail si mi-au zis sa gasesc pe cineva in alta tara unde livreaza ei…

  2. Eu as putea sa comand ca trimit in Ungaria, doar ca ar trebui sa imi fac un card pe adresa din Ungaria… stie cineva cam cat ar costa transportul?

  3. Din ce stiu eu,taxele ar fi cam asa:5 dolari/kg,intre 15 si 20 de dolari shipping,parca mai era o taxa de 7-8 dolari de manipulare si vama pe colet care difera de la un comisionar la altul.Nu sunt sigur,eu am platit aceste taxe pentru alte produse comandate din state.Aceste taxe pot scadea,daca intr-un colet sunt mai multe produse.

  4. @AbPostelnicu iPhone 4s nu este doar in versiunea de CDMA ( este World phone, daca nu ai auzit inca… ), deci daca Gevey nu specifica ca deblocheaza si CDMA, atunci sigur ca nu o face! iPhone 4 CDMA nu are slot SIM, deci si iphone 4s de la verizon nu va avea SIM ( are Slot, dar fara Cartela, ca slot-ul este pentru GSM ). Daca nu ai cartela ce sa pui peste chip-ul Gevey atunci este greu sa il decodezi si chiar nu inteleg de ce vrei tu sa fie unlock pentru CDMA, oricum la noi nu sunt asemenea retele… si daca ar fi ar trebui sa iti cumperi de la ei sa fie codat…

  5. @Claudiu mersi imi pare cam scump pentru o cartela ce se poate trimite ca si o scrisoare in plic care ar fi cam 15$ ( maximum ), nu se merita… sa cumpar un 4s codat la 2.000Ron plus sa mai dau peste 300Ron pentru cartela Gevey, mai bine imi cumpar una neverlock la 2.400 si nu fac probleme de Update la iOS6 cand apare sau la updateuri sa nu fie decodabil basebandurile….

  6. testat,functionabil. gevey sim decodeaza 4S

    How to use:

    1. Programm GEVEY ALL IN ONE using the GEVEY DONGLE
    with your iPhone’s original network MMC and MNC

    To check for your original network you can go to
    Settings->General->About and check the Carrier field.

    Another way is to check your iPhone carrier using it’s IMEI.

    New update for MXBOX will be ready soon for chk with IMEI.

    2. Insert GEVEY ALL IN ONE and your simcard into iPhone 4S.

    3. Wait until you can see a message on your screen. Select Accept.

    4. Wait until you can see the signal bars ( and sometimes the EDGE, or 3G )

    5. Call 112, or any available emergency number
    (if there than 1 call the one that won’t get you fined ).
    Wait until the call is answered ( hopefully by the robot ).
    You are now connected and go fast to the next step.

    6. While connected, take out the SIM.
    Wait until the No Simcard message is displayed,
    press OK and then put the SIMCARD and GEVEY ALL IN ONE back.

    7. Wait until the No SIM message is replaced by the network signal bars and hang up.

    8. Press the call button again and call 112. Wait until a connection is made then hang up.
    This step is especially important if you want the phone to function 100% correctly.
    Other solutions on the market don’t tell you of this very very important trick !

    9. Wait few seconds and check if your data connection is also active.
    If you have a data connection of course.

  7. Soulyd tin sa te contrazic.wcdma este cu totul altceva decat cdma si da wcdma este suportat de retelele din romania intrebarea noastra este daca gevey-ul suporta wcdma.si inca ceva iphone 4s cdma are slot pentru cartela dar nu este functional datorita faptului ca este blocat.nu exista iphone 4s construit in mai multe variante.daca citesti pe net o sa observi ca cel neverlocked suporta orice fel de retea.stima

  8. ABPostenicul r-sim ma refeream la rebel sim-ul pe care lai achizitionat.Ai incercat pasii care trebuie urmati in cazul in care nu functioneaza?Al tau este tot pe softbank?Stima

  9. @Hanea citeste bine ce am scris! Nu ma contrazici…. Si eu scriam la fel ca are sim slot dar nu utilizeaza slot-ul la CDMA si eu scriam despre CDMA si nu WCDMA ( stiu ca nu sunt acelasi ), daca citesti din nou ce am scris observi cu litere mari am scris “CDMA”
    @Abpostelnicu, tu ai scris asa: “si apropo verizon 4s care este cdma are cartela” eu nu ma referam ca WCDMA este alta ca CDMA acest lucru stiu si eu… doar ca ai scris ca are slot parca nu stiai ca nu exista de CDMA separata ci este impreuna cu GSM ( World Phone ), ca acesta este motivul de ce are slot, dar oricum pe CDMA nu foloseste de slot, doar pe GSM!

  10. @dualsimcect ne spui si noua de unde ai intrat in posesia acestui card si asa de repede… si eventual si un pret daca se poate…

  11. pana la urma tot Gevey scoate asul din maneca…daca se angajeaza cineva sa comande mai multe bucati ma bag si eu pentru una.

  12. applenberry ‎4.11.08 looks very promising. We will only announce it when we are satisfied with the testing. We do not plan to release unlock products before apple new baseband upgrade, even for the unlock 4S solution you will need to wait.

  13. Salut. Eu zic ca asta ar fi singura solotie pentru 4s codate pe softbank pentru ca nu exista alta metoda pentru a fi decodate si daca ar fi prin schimbarea imei-ului ar depasi 500 ron usor acum trebuie sa asteptam sa apara si la noi in tara mai greu da asta e..

  14. salut , stie cineva de ce pe un iphone 4s decodat cu gevey sim nu pot vedea si numele celui care ma suna , vad doar numarul ? se face cumva la setarile din telefon ? si daca da cum ? ms

  15. salut…stie cineva dak se decodeaza ip 4s cu gevey?….imei: 990001087665550? am inteles de la cineva k e verizon si nu merge…modelu e md277LL

  16. Eu am 4s de la Bell Canada si functioneza perfect cu gevey sim…….Dar are un minus nu functioneaza 3g-ul din pacate………cu Gevey ultra S oare functioneaza si 3g-ul??

  17. Am un Iphone 4s, codat pe Orange Romania si il am decodat pe retaua Vodafone cu o carteluta gevey Ultra S…..Totul bun si frumos inafara de o mica mare problema, nu imi merge 3G-ul …nu ma pot conecta la internet prin 3G…
    am citit forumul dar nu am gasit raspunsuri referitoare la problema aceasta.
    astept o parere de la voi.
    Multumesc