Unlock pentru iPhone 4 cu baseband 04.11.x in lucru la Gevey

  Gevey Ultra S, care face unlock pentru iPhone 4S, a fost lansata astazi de catre compania Gevey si producatorii celebrelor cartele de decodare anunta ca in momentul de fata testeaza o solutie de unlock pentru iPhone 4 cu baseband 04.11.x. Deocamdata cei de la Gevey nu pot spune 100% sigur ca metoda lor de decodare pentru iPhone 4 este complet functionala pe baseband-ul 04.11.x insa acelasi lucru a fost mentionat de ei si acum o luna in legatura cu iPhone 4S iar astazi aveti deja posibilitatea de a decoda acest dispozitiv.

  Mesajul din imaginea de mai sus a fost publicat pe Facebook acum aproape 10 ore si probabil el va fi urmat de altul peste cateva zile in care ni se va spune ca terminalele iPhone 4 cu baseband 04.11.x din iOS 5.x vor putea fi decodate.

12 COMENTARII

  1. Zone, am o nedumerire: cei de la gevey zic la Bad news ca la versiunea CDMA mai au câteva buguri de rezolvat…eu stiu ca telefoanele astea nau sloturi de SIM…asta nu înțeleg..

  2. salut…am achizitionat un iphone 4 de la cineva…mentionez ca este cu softul 5.0.1 si baseband`ul 04.11.08…m-am interesat putin pe despre model… se termina in “E” …si am vazut ca aceasta literea corespunde Mexicului…am vreo sansa sa-l decodez pe la vreun centru GSM sau pe la Orange? sau trebuie sa astept Gevey Sim? Multumesc Anticipat!