Samsung Galaxy S II vandut in 20 de milioane de exemplare in aproape un an de zile

  La aproape un an de la lansarea terminalului Samsung Galaxy S II, compania coreeana Samsung a anuntat ca a vandut nu mai putin de 20 de milioane de unitati ale probabil celui mai popular smartphone Android lansat vreodata. Cifra nu este absolut deloc surprinzatoare avand in vedere ca in vara anului trecut iPhone 4 a fost dat uitarii de catre foarte multe persoane insa cand iPhone 4S a fost lansat niciun alt dispozitiv nu pare sa mai fi contat. Celor de la Samsung le-au fost necesare 10 luni pentru a vinde Samsung Galaxy S II in 20 de milioane de unitati iar iPhone 4S s-a vandut in aproximativ 33 de milioane de exemplare in doar 3 luni de zile.

on February 23, Samsung, smartphone Galaxy S2 strategy since its release last year by the end of April 20 million in 10 months in the global market (supply base) exceeded says.  Galaxy S2 20 million record sales in seven months was shorter than the Galaxy S, so far sold 22 million Galaxy S and the accumulation of the two models combined We’ve stopped sales of over 4,000 million units. Galaxy S2 in the just released 24 days after the three months sold 1,000,000 5,000,000, 5 months and 10 million records sold and still continues, and in 2011 # 1 global smartphone market, has contributed greatly to achieve.

  Pot spune ca am ramas impresionat de vanzarile si popularitatea terminalului Galaxy S II care a fost in cursul verii trecute cel mai bun smartphone pentru acea perioada. Vara aceasta Samsung urmeaza sa lanseze Galaxy S III care cu siguranta va fi cel putin la fel de popular, va fi probabil mai bun ca iPhone 4S din anumite puncte de vedere insa ramane de vazut daca va atrage la fel de multi utilizatori.