iPad 3 va fi prezentata pe 7 martie conform Apple!

Invitatie pentru evenimentul de prezentare a iPad 3

  Dupa saptamani de zile in care am tot speculat in legatura cu posibila data de prezentare a tabletei iPad 3 iata ca in aceasta seara compania Apple a inceput sa trimita jurnalistilor din SUA si din lumea intreaga invitatii pentru evenimentul ce va avea loc pe data de 7 martie. In San Francisco, la Yerba Buena Center, Apple va prezenta tableta iPad 3 lumii intregi pe data de 7 martie impreuna cu noul iOS 5.1 si cu restul “bunatatilor” pe care Tim Cook si inginerii companiei din Cupertino le au in lucru de cateva luni de zile.

We have something you really have to see. And touch.

  Se zvoneste ca iPad 3 ar urma sa vina cu un procesor dual/quad-core, cu Retina Display, cu camera de 5/8 megapixeli capabila sa filmeze HD in format 1080p, cu o camera HD pentru apeluri FaceTime, cu un chip grafic mai performant, cu spatiu de stocare de 128 GB, cu conectivitate 4G LTE, cu o baterie mai buna si cu o carcasa mai groasa. Ce se gaseste in noua tableta vom afla abia pe martie insa pana atunci vom auzi cu siguranta foarte multe speculatii.

  Interesant este ca in invitatia trimisa astazi jurnalistilor Apple prezinta ecranul Retina al iPad 3, deci existenta acestuia este acum 100% confirmata! Conferinta va avea loc pe data de 7 martie la ora 20:00(ora Romaniei) si desigur ca va astept pe iDevice.ro.

UPDATE: iPad 3 confirma existenta Retina Display-ului si iPad 3 ar putea veni fara buton Home.

38 COMENTARII

  1. Pfoai de capu meu retina pe ipad3, imi vine sa plang 😐 nici nu ma gandesc cum va fi ecranul acela si cum se vor vedea filmele, site-urile, jocurile si pozele. Le rupa gura la toti apple cu ipad-ul asta, aia de la barcelona pot pleca acasa.

  2. Eu am pus ipad-ul 2 la vinzare ..pentru retina merita tot efortul ….acum prietenii mei de peste mari si tari sa-mi faca o surpriza de paste …

  3. Se vede la ce se refera Apple, dar daca va avea retina ar trebui sa aiba si quad-core ca altcumva nu stiu cum se va misca la rezolutia aia…. Eu totusi cred ca nu va avea mai mare de un FulHD, acesta ar suporta si un dual core mai performant… Abia astept sa vad cum va fi, poate imi iau si eu un iPad, daca ma va convinge… asa era si cu primele iPhoneuri, nu le-am cumparat ca nu le-am vazut atractive si am luat doar iphone 4 si sunt foarte multumit de el, daca ma va convinge iPad 3 ca merita de cumparat ce sincer sa fiu iPad 1/2 nu prea a facut, sigur imi voi lua unul! Eventual te-as ruga Zaone cand o sa aflii data cand va aparea in Apple store Ungaria sa ne anunti si pe noi!

  4. tot ce este peste 1280×536. daca nu ma insel cu latimea. este considerat 720p si anume hd, retina de la ipad va fi probabil mai mult decit fhd.

  5. Nu cred ca v-a veni fara buton Home ! Poza poate e facuta in landscape mode pentru a duce in eroare si a nu sti nimic despre ipad 3 pana cand apple il v-a lansa 🙂