iPad 3 va veni fara buton Home conform imaginii din invitatia la evenimentul de prezentare?

iPad 3 fara buton home, cu buton capacitiv
Tableta iPad 3 deasupra si tableta iPad 2 sub ea confirma existenta Retina Display.

  Textul imaginii de prezentare a iPad 3 este simplu si elocvent iar el sustine ca Apple vrea sa ne prezinte un dispozitiv pe care trebuie sa il vedem si sa il atingem. Imaginea de prezentare a tabletei nu afiseaza un buton Home, lucru care incepe sa dea nastere unor teorii conform carora tableta ar urma sa vina fara celebrul buton care ne ajuta sa inchidem aplicatii si sa facem diverse alte task-uri. Cei de la Gizmodo au comparat o imagine a iPad 2 cu cea a iPad 3 pentru a sustine teoria ca iPad 3 va veni cu Retina Display dar si pentrua  sustine faptul ca imaginea trimisa de Apple a fost facuta in portrait mode si ar da de inteles ca noua tableta nu va veni cu un buton home.

We have something you really have to see. And touch.

  Totul este cat se poate de discutabil acum … voi ce credeti? Cum v-ati descurca cu un buton Home capacitiv sau fara buton Home?

25 COMENTARII

  1. Parerea mea e alta. In poza cu iPad-ul negru el e tinut in landscape si pe laterale e normal sa nu fie niciun buton :P. In poza alba in care e iPad-ul portrait se vede butonul (si se vad si butoanele mici de la pagini). Deci nu stiu de ce crezi ca nu va avea buton 🙂

  2. Retina e sigur dar butonul nu stiu ce sa zic poate e tinut in alta pozitie pentru senzatie.Oricum ipad nu are nevoie de acel buton pentru ca merg gesturile.

  3. Judecand dupa poza pare sa fie portrait facuta si nu e buton Home. Asta luand in considerare faptul ca bezelul e mai mare la baza si in partea superioara.

  4. Sper ca va fi fara buton dar cu conditia sa fie ecranul mai mare. Degeaba renunta la buton si lasa aceeasi dunga neagra pe margini.. 🙂

  5. este sigur in portrait mode, fiindca marginile nu vor fi asa de mari, cum se vede in poze, cel putin sper sa fie asa, dar oricum Apple nu ar facea acest lucru ca stie ca strica mult pe partea de design…

  6. Eu zi ca si acel “And touch” se refera la faptul ca e si altceva diferit la modul in care vom interactiona cu iPad-ul. Mai mult ca sigur ii va lipsi butonul Home. Expresia nu are cum sa se refere la gesturi, pentru ca ele sunt deja folosite.

  7. Super tare ar fii fara buton de home, eu am sperat si la iphone 4S ca il va scoate. Face o gramada de probleme acest buton, plus ca unul capacitiv ar fii mult mai ok, asa cum au telefoanele cu android.

  8. 90% din utilizatorii de iPad care au Smart cover nu folosesc home button, probabil o sa fie o inovatie care va obliga utilizatorii sa isi cumpere Smart Cover sau poate au o tehnologie noua.

  9. Nici eu nu prea folosesc home button, gesturile merg excelent. M-am gandit ca si pe laterale sa ramana doar volumul iar sleep sa se faca tot din gesturi cumva. Despre ecranul edge to edge zic eu ca va afecta utilizarea prin atingerea accidentala a ecranului.

  10. Eu nu folosesc deloc butonul Home din motivul ca au tendinta sa nu mai functioneze dupa un timp.Eu folosesc Multitasking Gestures din vara trecuta,si este extraordinara.Eu nu vad rostul unui buton Home.

  11. Mai fratilor parca pe acest site am vazut, nu demult, ca se facea prezentare la unele dintre piesele ipad 3 si daca imi aduc bine aminte ca prima dintre acestea era chiar butonul cu pricina, asa caaa ma cam indoiesc sa nu vina fara acest accesoriu.