Ce surprize pregateste Apple la conferinta de prezentare a iPad 3?

iPad 3 - analiza imaginii evenimentului de prezentare

  Pe data de 7 martie la ora 20:00 compania Apple va da startul conferintei de prezentare a tabletei iPad 3. Stim asta pentru ca aseara Apple a trimis jurnalistilor din lumea intreaga invitatii la evenimentul ce va avea loc la Yerba Buena Center din San Francisco si in invitatii a inclus o poza care a starnit extrem de multe discutii. Din poza s-a inteles clar ca iPad 3 va avea un Retina Display insa este neclar daca tableta va veni sau nu cu un buton Home deoarece Apple sugereaza ca noul sau produs ar urma sa aiba un buton Home capacitiv.

  Totusi Apple a dezvaluit deja doua lucruri esentiale in legatura cu tableta sa si pana acum un lucru asemanator nu s-a intamplat in legatura cu vreun iDevice. Daca Retina Display-ul si un posibil buton capacitiv nu sunt marile noutati ale tabletei iPad 3 atunci ce secrete ascunde dispozitivul inca nelansat de Apple? Daca Apple considera ca Retina Display-ul nu este cea mai importanta noutate adusa de iPad 3 atunci oare ce componenta/aplicatie sau caracteristica a tabletei ne va uimi pe toti in data de 7 martie?

  Sa fie oare procesorul quad-core? Chip-ul grafic mai bun? Accesoriul nou despre care am discutat ieri, poate o schimbare in design ori vreo modificare importanta in software? Voi ce credeti ca inca nu ne-a dezvaluit Apple?