Parrot AR Drone 2.0 disponibil pentru precomanda din 1 martie(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qqkvuRKCuSQ[/youtube]

  Acum o luna si jumatate la CES 2012 a fost prezentata noua versiune a celebrului quadricopter Parrot AR Drone 2.0. Compania Parrot a inclus in noul dispozitiv o camera capabila sa filmeze continut video in format 720p, a schimbat usor design-ul aparatului, a conceput o noua aplicatie pentru el si a implementat noi functii pentru partajarea continutului multimedia filmat folosindu-l. Noua versiune a aparatului va fi pusa in vanzare incepand din data de 1 martie insa atunci vor putea fi plasate doar precomenzi deci nu il veti primi chiar atunci cand inregistrati una.

  Nu se stie in momentul de fata ce pret va avea noul aparat insa din pacate el nu aduce chiar atat de multe lucruri noi fata de versiunea initiala asa ca mentinerea pretului ar fi cea mai buna optiune pentru pastrarea interesului vis-a-vis de el.

Parrot AR Drone 2.0

7 COMENTARII

  1. interesanta scula dar si 300 de euro sunt la fel de interesanti,
    adica trebuie sa fi chiar pasionat de gadgeturi sa o iei pt ca o utilitate practica nu prea are in afara de fun… sau poate un Becali mai mic care vrea sa-si supravegheze turma de oi

  2. aaa si am uitat, un vecin are un elicopter telecomandat cu care se tot joaca dar din nefericire a prins o rafala puternica de vant si cand a fost izbit o data de pamant sa facut bucati… iti dai seama ce fericit vei fi cand 300 de euro vor fi bucati… si chestia asta se poate intampla oricui destul de des… deci jucaria ar fi mai mult pt indoor

  3. mhh frate revionoti u krezi k dai 300 de euro aja til ia vantu orisikm in plm are un prieten si se joaka iarna k el ii la luat taikasu din america si nu are niki o problm nu are km sa kada !!!!!