iPad 3 ar putea fi disponibila in cantitati reduse din cauza noilor Retina Display-uri

Invitatie pentru evenimentul de prezentare a iPad 3

  In fiecare an Apple lanseaza cate un iDevice nou si in fiecare an exista probleme foarte mari cu stocurile insuficiente. Exceptia de la regula a fost terminalul iPhone 4S care a fost disponibil in cantitati suficiente dar era normal sa fie asa din moment ce acest dispozitiv este compus in proportie de 70% din componente pe care le regasim si in iPhone 4. Cu iPad 3 lucrurile par a sta diferit conform celor de la Digitimes care ne anunta inca de pe acum ca Apple nu are indeajuns de multe unitati disponibile pentru a acoperi cererea de pe piata deoarece producerea Retina Display-urilor se dovedeste a fi anevoioasa.

Apple may not unable to ramp up the supply of its next-generation iPads (iPad 3), which are expected to be launched at a company event on March 7, due to insufficient supply of high resolution displays, according to industry sources in the supply chain.  Although Apple has chosen Sharp to replace Chimei Innolux (CMI) as one of its three suppliers for the high resolution (QXGA) panels – in addition to LG Display and Samsung Electronics, the whole supply chain has failed to substantially ramp up the supply of QXGA panels, the sources revealed.

  Era de asteptat ca noul dispozitiv sa nu fie disponibil in cantitati suficiente deoarece acelasi lucru s-a intamplat la lansarea iPad, iPhone 4 si iPad 2 deci daca sunteti interesati sa cumparati noua tableta a companiei Apple ar fi bine sa va “inarmati” cu foarte multa rabdare.