iPad 3 ar putea fi disponibila in cantitati reduse din cauza noilor Retina Display-uri

Invitatie pentru evenimentul de prezentare a iPad 3

  In fiecare an Apple lanseaza cate un iDevice nou si in fiecare an exista probleme foarte mari cu stocurile insuficiente. Exceptia de la regula a fost terminalul iPhone 4S care a fost disponibil in cantitati suficiente dar era normal sa fie asa din moment ce acest dispozitiv este compus in proportie de 70% din componente pe care le regasim si in iPhone 4. Cu iPad 3 lucrurile par a sta diferit conform celor de la Digitimes care ne anunta inca de pe acum ca Apple nu are indeajuns de multe unitati disponibile pentru a acoperi cererea de pe piata deoarece producerea Retina Display-urilor se dovedeste a fi anevoioasa.

Apple may not unable to ramp up the supply of its next-generation iPads (iPad 3), which are expected to be launched at a company event on March 7, due to insufficient supply of high resolution displays, according to industry sources in the supply chain.  Although Apple has chosen Sharp to replace Chimei Innolux (CMI) as one of its three suppliers for the high resolution (QXGA) panels – in addition to LG Display and Samsung Electronics, the whole supply chain has failed to substantially ramp up the supply of QXGA panels, the sources revealed.

  Era de asteptat ca noul dispozitiv sa nu fie disponibil in cantitati suficiente deoarece acelasi lucru s-a intamplat la lansarea iPad, iPhone 4 si iPad 2 deci daca sunteti interesati sa cumparati noua tableta a companiei Apple ar fi bine sa va “inarmati” cu foarte multa rabdare.

15 COMENTARII

  1. Vad ca inca nu se intelege destul de clar, calitatea costa, e ca si cand ai spune, mercedesul asta e fucking expensive de ce oare? Ca si dacia mea merge pe 4 roti are volan, etc. vrei calitate then pay it biatch and stop q q – ing!
    Best regards!

  2. Nu stiu de ce, dar mie mi se pare ca acest device nu va fi un iPad, nu am iPad, dar mie mi se pare cam mare bezelul si parca a fi in landscape mode, poate este iTV-ul, orice este posibil, nu cred ca scrie undeva ca ar trebui sa fie neaparat iPad… o sa vedem peste o saptamana, @Zaone daca vei gasi un feed live undeva atunci vei posta aici pe idevice.ro? sau exista posibilitatea sa vedem conferinta live undeva???

  3. si nu este posibil ca sa lanseze un TV cu Touchscreen??? Inca nu este asa ceva, dupa cum stiu…. ok… este mai posibil sa fie un iPad decat un iTV, dar totusi nu se stie pana nu il vedem…

  4. Prețul poate fi discutat mult dacă e mare sau mic….mă refer la ce anunță Apple. Că în România ajunge la preț dublu și la 2 luni distanță față de SUA…îmi vine să mă împușc…asta e. 🙁

  5. ipad-ul din poza ori va avea un ecran mai mare sau iconite mai mari sau omul din poza are niste degete de copil.
    comparata cu ipad-ul de acum, iconita din imagine e mai mare, asa mi se pare.

  6. Dragilor, eu nu am decat un iphone 4 amarat.Vroiam sa iau un ipad 2 de 16 gb 3G wifi de la eMag cu 2600 de Ron dar m-am razgandit in ideea ca ipad 3 will rock my world.Sant sigur ca zaone va intra in posesia unui iPad 3 cu ajutorul celor evoMag si ma va lamuri daca a meritat asteptarea.

  7. Eu sunt curios cam ce anume se poate face cu ele de se da lumea atat de ceasul mortii? Am si eu iPhone 4, am si o tableta cu Android, dar le utilizez sporadic. Ma tot intreb de ceva timp de ce e lumea moarta dupa asa ceva si nimeni nu a reusit sa imi dea un raspuns concret.

  8. aceeasi vrajeala de marketing. daca s-ar gasi peste tot la toate magazinele in cantitati suficiente care ar fi farmecul? trebuie sa avem cozi in fata magazinelor, oameni cu cortul, liste de asteptare online, deja bine stiuta strategie Apple.

  9. @Cristian
    Eu citesc pe iPad
    Am in biblioteca reala vreo 10-15 carti pe care le folosesc frecvent, si care in total cantaresc peste 15kg. Aceleasi carti, pe iPad le pot lua oriunde ma duc, oricand.
    E bine, nu?

  10. eu cred ca indisponibilitatea asta de tablete si iphone-uri face parte din strategia de marketing a companiei Apple . cu cat un lucru este mai greu de obtinut cu atat iti doresti mai mult sa-l obtii .