Samsung Securities crede ca Apple va lansa o tableta iPad Mini cu ecran de 7 inch si iDevice-uri cu ecrane flexibile

iPad Mini

  V-am spus din nou saptamana aceasta ca Apple ar intentiona sa construiasca o tableta iPad cu ecran de 7.85 inch si ca lansarea ei  ar urma sa aiba loc in toamna acestui an. Informatiile respective veneau de la o publicatie astiatica insa ele sunt confirmate si de catre banca de investitii a companiei Samsung. Samsung Securuties a mentionat intr-un document intern, obtinut de catre un website, ca Apple ar avea in dezvoltare o tableta iPad cu ecran de 7 inch si ca lansarea acestui produs ar urma sa aiba loc in Q3 2012.

In an official Samsung Securities document which we get from an anonymous user Samsung confirm that Apple is in talk with SAmsung Mobile Display to deliver flexible AMOLEDs or standard AMOLEDs for their handsets like Iphone/Ipad. Apple plans in 1Q12 to launch the Ipad3 we already know that and in Q3 2012 a new 7 inch product the iPad mini.

  Documentul obtinut ar releva faptul ca Apple ar fi interesata sa cumpere de la Samsung aceste ecrane de 7 inch pentru “iPad Mini” insa asta nu e tot deoarece Apple ar intentiona sa lanseze si iDevice-uri cu ecrane flexibile. Nu se stie deocamdata cand ar putea ajunge aceste iDevice-uri pe piata insa se speculeaza ca peste 100 de milioane de tablete iPad 2/3 ar putea fi vandute in anul 2012 si aici sunt incluse aceste iPad Mini cu ecran de doar 7 inch. Cat de adevarat este acest zvon nimeni nu stie insa in ultima vreme au aparut tot mai multe informatii in legatura cu lansarea unei tablete iPad cu ecran de 7 inch.

18 COMENTARII

  1. Ca sa fie un iPad mini..aplicatiile trebuie comvertite la rezoluția ecranului mini iPad
    Acest aspect va împărțit aplicatiile din AppStore in trei categorii …nu vad sensul

    A se vedea probleme de pe platforma Android in care aplicatiile din Market nu rulează pe orice device ,si nici nu te avertizează doar afli ca crapa aplicatia dupa instalare

  2. Hm, si daca IPad Mini ar avea 7″ si 1024×768 (aceiasi rezolutie ca si cel de 3,7″ de pe IPhone 5 dupa cum cred eu ca va fi)? 🙂

  3. Stiti ce va fi haios,cand apple va lansa ipad de 7 inch toti fanboy care au contestat si aprostrofat concurenta in toate modurile posibile pentru producerea acestei marimi sa vezi cum vor adula noul ipad mini,visez la momentul asta,totusi sunt curios cum vor explica lucrul asta:)

  4. Pe asta l-as lua. Am deja un Archos de 8″ si imi place mult mai mult decat tabletele de 10″. E foarte comod de umblat cu el si mai ales de transportat.

  5. iPad mini nu va aparea este ca si cum ar scoate un iphone 5 cu 5″, nu face Apple prostie ce face Android! E ok, iPAd mini pentru femei sau nu stiu ce, daca va lansa in editie limitata ca nu va avea vanzari chiar asa de bune, numai daca va avea SIRI si niste noutati ce nu este pana acum, cel putin la nivel dezvoltat… Apple a lansat iPad sa vedem un website intreg pe ecran a unui dispozitiv touchscreen ( gen iPhone ) si ca sa putem folosi aplicatii complexe la care nu ajunge 3.5″, deci avem nevoie de aceasta marime ( 9,7″ ) ca sa ramana magia si utilitatea iPad-ului!

  6. Nu mi-ai aprobat comentaiul anterior si nici nu ai raspuns la intrebare.

    Una dintre regulie social media este sa nu ascunzi mizeria sub pres!

    Imi cer inca o data scuze daca te-am deranjat cu comentariile mele si iti urez succes!

  7. @review telefoane: Tu esti serios? Cum ar fi sa vin eu sa comentez la tine pe site-ul tau cu iDevice.ro ca nick si cu site-ul pus la nick? Adica faci spam si esti suparat ca nu te las sa o faci? SHAME ON ME. Acum sa revenim la realitate.