Apple confirma existenta Retina Display-ului in iPad 3 intr-un banner plasat la Yerba Buena Center din San Francisco

  In weekend Apple a inceput sa pregateasca Yerba Buena Center, locatia in care va tine conferinta pentru prezentarea iPad 3, si a montat diverse bannere atat pe fatada cladirii cat si in interior. Cei de la cultofmac sustin ca intr-un banner imens plasat in exteriorul cladirii Apple ar fi refacut culorile iconitei Retina Display si imaginea de mai sus ar sta drept dovada. Daca va uitati atent la iconita pentru Retina Display si la imaginea de mai jos veti observa ca acele culori care incercuiesc marul din banner sunt identice cu cele care incercuiesc ochiul in iconita Retina Display.

  Totul face parte din strategia de promovare a celor de la Apple insa confirmarea ca noua tableta va avea Retina Display a venit initial din imaginea trimisa impreuna cu invitatiile la eveniment.

7 COMENTARII

  1. Ok, lasam la o parte ce este. Apple a folosit acelasi lucru in iconita pentru Retina Display si l-a folosit din nou in bannerul de la locatie pentru a sugera implementarea Retina Display. Am vorbit de simbolistica, nimic mai mult.

  2. eu spun ca o sa aive curcubeu holograma…
    Stire de cancan , dam cu presupusul , fel si chestia aia cu 2012 , daca aduni numele nu stiu cum iti da 666 , whoa .
    Mai e o zi , stam sa facem speculatii penibile pe ultima suta de metri.. Oricum anu asta am stat bine cu zvonurile , au fost putine , ceea ce ma bucura asta :))

  3. @Alin Cristian: Sa-ti spun eu ce fel de comentariu e al tau? E atat de greu sa faceti asocierea dintre iconita si aia? E atat de greu sa intelegeti ca asa prezinta Apple lucrurile? Majoritatea comentariilor vin de la “romanii experti in toate”. Astept sa-mi analizeze careva culorile in detaliu.