iPad HD – ultima vizita pe iDevice.ro inaintea prezentarii oficiale

  In ultimele zile presa internationala a prezentat denumirea iPad HD drept cea a noii tablete pe care Apple urmeaza sa o lanseze si la baza afirmatiilor lor au stat dovezile prezentate de mine la inceputul lunii trecute plus informatii de la surse apropiate companiei Apple. Peste mai putin de doua ore Apple va prezenta noua tableta si va dezvalui lumii intregi noua sa denumire. Nimeni nu poate spune sigur acum ca ea va fi iPad 3, iPad HD sau iPad 2S insa cert este ca ea va fi interesanta. In imaginea de mai sus aveti o ultima dovada a faptului ca iPad HD exista si a vizitat iDevice.ro in ultimele doua zile.

  Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc celor de la Libertatea, Gandul, StyleReport, Gizmodo, Mashable, Yahoo,  si celorlalte cateva zeci de website-uri care au preluat stirea!

11 COMENTARII

  1. E un grafic pentru o aplicatie din App Store, ce PC sa apara?
    @Daniel: Pe cei de la Gizmodo i-am contactat si le-am dat stirea, da. Doar nu crezi ca ma asteptam eu ca editorii de la Gizmodo sa citeasca iDevice.ro? Si da, vad tenta ironica a comentariului tau, dar s-a demonstrat ca romanii conteaza 😉

  2. S-a mai demonstrat si se demonstreaza zilnic ca romanii sunt prosti.Nu fac aluzie la nimeni,ma izbesc zilnic de prostia romaneasca:la munca,in mijloacele de transport,peste tot.Sa nu credeti ca ma cred destept,si eu sunt la fel de prost.