Apple anunta ca a vandut intreg stocul de tablete iPad alocat precomenzilor

The New iPad

La doar doua zile de la lansarea tabletei iPad Apple a dat un comunicat de presa celebrului ziar USA Today si a recunoscut ca intregul stoc alocat precomenzilor a fost deja vandut. Mai mult decat atat, compania din Cupertino recunoaste ca cererea pentru noua tableta a fost extrem de mare insa nu a precizat daca ea a depasit-o pe cea din anii trecuti. Deocamdata site-ul Apple din SUA listeaza data de 19 martie ca data de livrare pentru comenzile plasate acum insa in unele tari europene tabletele comandate acum ajung in abia 2 – 3 saptamani la utilizatori.

Customer response to the new iPad has been off the charts and the quantity available for pre-order has been purchased. Customers can continue to order online and receive an estimated delivery date.

Probabil toata lumea se astepta ca Apple sa ramana fara tablete mult mai devreme insa produsul este in proces de fabricatie de mai bine de o luna deci Apple ar fi avut pregatite cateva milioane de unitati pentru procesul de precomenzi inceput miercuri. Maine vom afla probabil cate unitati de tablete iPad a pregatit Apple pentru livrare incepand cu ziua de vineri si sper ca lansarile din data de 23 martie sa nu fie afectate de catre cererea inregistrata pana acum de companie.