Angry Birds Space aduce in sfarsit schimbari importante, devine mult mai interesant(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p935DtTgcTA[/youtube]

  V-am spus ca Rovio a incheiat un parteneriat cu agentia spatiala NASA pentru lansarea noului titlu Angry Birds Space si saptamana trecuta v-am prezentat un clip video in care un astronaut ne explica modul in care va functiona jocul. Cei de la Theverge au reusit sa testeze noul titlu si trebuie sa spun ca imi place tot ce am vazut in clipul video de mai sus. Cei de la Rovio au adaugat un nou element la joc, gravitatia, care afecteaza traiectoria pe care o au pasarile atunci cand le aruncati din prastie si cred ca multa lume va fi placut impresionata de schimbare.

  Eu unul abia astept sa testez noul joc de indata ce va fi disponibil in App Store. Angry Birds Space va fi lansat cand tableta iPad va ajunge in Romania, pe data de 23 martie.

17 COMENTARII

  1. Frumos jokul. Dar pacat ca n am galaxy note sa il pot lua si eu gratis pt 3 luni:((. Am ceva si mai frumos (iphone) si ce crezi?!?! Installous:)))

  2. In mod clar este ceva nou. Dar se pare ca au semnat un contract de exclusivitate (a unor niveluri, probabil) cu Galaxy Note. Nu mai pun iOS-ul pe primul loc…