Tutorial: Instaleaza iPhoto pe orice iDevice cu iOS 5.1 fara a face jailbreak

iPhoto iOS

  Saptamana trecuta Apple a lansat aplicatia iPhoto in App Store si a adus utilizatorilor un utilitar puternic pentru editarea oricaror poze direct de pe propriul terminal. Din pacate aplicatia iPhoto nu functioneaza pe iPad 1, iPhone 3GS si iPod Touch 3G deoarece acest dispozitive nu au o camera frontala disponibila insa nici iPod Touch 4G nu poate rula aplicatia si nu face parte din acea lista. Lasand la o parte restrictiile companiei Apple, iata cum puteti instala iPhoto pe iDevice-ul vostru fara a efectua un jailbreak si fara a va face griji  ca ati dat banii degeaba.

  Pentru ca procedura sa functioneze trebuie sa aveti iOS 5.1 instalat altfel totul este in zadar si va spun asta din experienta pentru ca am incercat procesul pe iOS 5.0.1.

  1. Cumparati iPhoto din App Store. Cautati aplicatia in lista de aplicatii disponibile in iTunes-ul vostru, faceti click dreapta pe ea si selectati Show in Finder/Explorer.
  2. Descarcati iPhone Configuration Utility de aici: Windows, Mac OS X.
  3. Instalati programul, deschideti-l, mergeti la tab-ul Applications si faceti un drag & drop aplicatiei iPhoto acolo.
  4. Conectati iDevice-ul vostru la calculator, selectati-l din meniul iPhone Configuration utilities, apoi alegeti tab-ul Applications din partea central dreapta sus, cautati aplicatia iPhoto in lista si apasati butonul Install.

  Instalarea va dura cateva minute insa dupa terminarea ei ar trebui sa aveti aplicatia in iDevice si ar trebui sa o puteti utiliza fara probleme.