Apple ar putea pregati 5 milioane de televizoare pentru o lansare ce va avea loc la sfarsitul acestui an

Apple Television

  Pana acum am auzit o serie intreaga de zvonuri legate de noul televizor al companiei Apple si astazi avem parte de unul nou. Un analist american sustine ca in interiorul lantului de distributie al companiei Apple incep sa fie transferate componente pentru noul televizor. Se pare  ca in luna mai ar urma sa intre in productie produsul si un stoc initial de 5 milioane de unitati ar urma sa fie disponibil pentru o lansare ce ar putea avea loc la sfarsitul acestui an. O lansare in preajma sarbatorilor de iarna ar oferi celor de la Apple posibilitatea de a vinde extrem de multe unitati pentru ca in acea perioada buzunarele americanilor se “deschid” in fata aproape oricarui gen de produse.

Evidence of commercial iTV production is starting: we believe specialty components have begun to ship to Apple’s Asia panel suppliers with polarized films, filters, and IGZO components starting to move in small quantities. We expect commercial production in May/ June with 2M to 5M builds likely. We still expect a CQ4 launch.

  Desigur ca informatiile oferite de catre analistul american nu au vreo acoperire in momentul de fata insa ele nu sunt chiar atat de greu de crezut. Noul televizor ar urma sa aiba integrat asistentul personal Siri, ar urma sa aiba o interfata “revolutionara” si ar urma sa aiba un design cu adevarat interesant. Daca un asemenea produs va ajunge vreodata in mainile noastre vom afla probabil in lunile urmatoare.