Iata primele poze si screenshot-uri facute folosind noua tableta iPad

  La scurt timp dupa conferinta de prezentare a noii tablete iPad v-am aratat cateva imagini aparent surprinse folosind noua tableta. Imaginile au fost publicate pe site-ul companiei Apple si ele demonstrau cat de bine poate sa captureze tableta momentele din viata noastra. Acum avem o serie de poze facute in lumea reala de o tableta care a ajuns in mainile unor vietnamezi si in pozele acestui articol le aveti prezentate, pozele fiind incarcate la dimensiunea lor nativa. Din pacate pozele demonstreaza faptul ca in iPad a fost implementata o camera nu chiar atat de grozava desi Apple a laudat-o destul de mult la conferinta de prezentare a noii tablete. Desi camera are un senzor de 5 megapixeli si tehnologii avansate de inregistrare a pozelor in conditii de luminozitate scazuta, din pacate rezultatul final nu este conform asteptarilor. Eram aproape sigur ca imaginile prezentate de Apple nu au legatura cu lumea reala si asta s-a confirmat totul. Mai multe poze gasiti aici.

  Lasand la o parte pozele trecem la cateva screenshot-uri facute folosind noua tableta iPad care avea deschise cateva aplicatii. Pentru inceput fac referire la aplicatia iPhoto in care rezolutia imaginilor aplicatiei ar fi de 2.5/3 ori mai mare decat cea a imaginilor care sunt afisate pe tableta iPad in aceeasi aplicatie si asta pune putin in perspectiva rezolutia Retina Display-ului. Noile versiuni ale unor aplicatii dezvoltate de Apple special pentru Retina Display-ul tabletei iPad ocupa de aproape 3 ori mai mult spatiu decat versiunile anerioare si va fi interesant de vazut cum vor arata si cat vor ocupa jocurile. Aplicatiile care nu sunt facute pentru Retina Display au rezolutia automat dublata pentru a fi afisate pe intreg ecranul tabletei insa calitatea grafica este net inferioara aplicatiilor care sunt compatibile cu noul ecran.

These applications are developed by Apple has been upgraded to support the Retina screen, for example with Keynote (iWork software sets), this application previously only 115MB capacity but its latest version is 327MB. Numbers from 109MB or 283MB up to, from 95MB to 269MB Pages, iMovie from 70MB to 404MB.