HTC One X – un smartphone pe care as vrea sa-l testez(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I13ieKR2UEc[/youtube]

  La Mobile World Congress 2012 HTC a prezentat noul sau smarphone HTC One X si atunci am ramas placut surprins sa vad un dispozitiv interesant facut de compania taiwaneza. Terminalul ruleaza Android OS 4, are un ecran Super IPS LCD2 de 4.7 inch cu rezolutie 720p si 312 ppi, are un procesor quad-core de 1.5 Ghz facut pe platforma Nvidia Tegra 3, are o camera de 8 megapixeli, Beats Audio si pana acum toti cei care l-au testat au fost foarte multumiti de el. Daca privim ecranul conform standardelor Apple atunci acesta este Retina si foloseste tehnologia IPS deci ar trebui sa fie cel putin la fel de bun precum Retina Display-ul din iPhone 4/4S insa ofera mult mai mult spatiu pentru tot ce vreti voi.

  Benchmark-urile facute pana acum au relevat faptul ca autonomia terminalul este decenta si s-ar putea sa avem in fata cel mai puternic smartphone de pe glob asta desigur pana ies alte dispozitive cu procesoare ceva mai rapide sau o versiune a Android mult imbunatatita. HTC One X este un terminal extrem de interesant care cred ca ar putea fura o parte din cota de piata a unui iPhone cu un design vechi de doi ani de zile care trebuie sa recunoastem ca este popular in principal multumita iOS-ului si App Store-ului.

  Eu unul abia astept sa testez noul One X, voi ce parere aveti despre el?

30 COMENTARII

  1. Si eu sunt la fel de interesat , dar nu stiu daca m-as putea obisnui cu dimensiunea, chiar daca ecranul este superb. In rest ca design arata foarte bine .

  2. deci vedetzi? incet incet toate telefoanele vor fi ca si iphone, adica nu se vor putea desface. doar cu surubelnitza:)). motorola a inceput si acuma si htc. :-j. e fain oricum. daca nu era iphone aveam htc.

  3. Urate icoane, urat afisaj, paleta de tenis( cum sa tii la ureche asa ceva), nu mersi…raman fan iphone-apple pe viata.

  4. Eu am cumparat ptr fiul meu un HTC HD2 si este foarte multumit de el. Ti sa mentionez ca am aruncat la cos Androidul care nu valoreaza doi bani si am instalat WP7.5. Functioneaza super bine. Ma mira faptul ca nu are deja Windows Phone pe el…..

  5. Nu mi se pare o mare smecherie ca dimensiuni pentru ca am avut Galaxy Nexus si m-a disperat…foarte greu de butonat cu o man si nu am maini mici deloc…greu se prind unii ca treaba sta in aplicatii si nu in terminalul propriu zis…

  6. Sigur.. Daca galaxy s2 nu avea android crezi ca se uita cineva la el.? In lumea asta exista doar android si ios.. Iar cine a zis mai sus ca android e doar un mare hater.. Daca ar ști ce poți face cu un root de la android se lasă și de ios..

  7. Ce poti face cu root-ul de Android poti face cu jailbreak-ul pentru iOS, sunt una si aceeasi chestie, trebuie doar sa ai cunostintele necesare pentru a “modela” sistemul de operare asa cum vrei.

  8. Cred ca uitati ca in Android poti sa schimbi interfata, skin-ul, icoanele si sa-ti customizezi telefonul cum doresti. Orice skin facut custom e mai frumos decat interfata iOS.
    Cat despre marimea screen-ului, majoritatea celor care folosesc un display mare o saptamana, nu se mai intorc la unul mic.

  9. bine spus area51 pai daca avea wp pe el erea esec total …asa ca fani aple nu mai fiti invidiosi pe android ca o sa va vad pe viitor pe android …ca si mine ..am 4s si imi pare rau ca am trecut de la gs2 la 4s …androidul mult mai customizabil nu ma plictisesc in schimb 4s deja m-am plict de el sincer…

  10. ca si designe seamana mult cu celelalte htc-uri…in afara de camera care este mai evidentiata nimic nou la designe…poate procesorul si display-ul e peste ce are samsung-ul dar nu pentru mult timp…:)))

  11. […] HTC One X este fara discutie smartphone-ul momentului insa din pacate se pare ca pe langa anumite probleme software dispozitivul are si probleme hardware. Cei de la cNET demonstreaza in clipul video de mai sus o problema de design care ar putea genera destule probleme pentru compania taiwaneza si ea are legatura cu ecranul. Observati ca atunci cand un utilizator apasa cu putere pe o parte a ecranului acesta se decoloreaza usor si acest lucru il puteti testa usor cu aproape orice monitor LCD. Problema la terminalele HTC One X apare doar la marginile carcasei si cei de la cNET au reusit chiar sa activeze diverse functii in timp ce au strans terminalul in mana. Ei spun ca marginile ecranului s-ar indoi prea tare impreuna cu ecranul si ele ar fi sursa acestei probleme insa nu toti utilizatorii o intampina si acest lucru este perfect normal. […]