iPhone 4S vs HTC One X(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iutd8PzRtCc[/youtube]

  V-am vorbit astazi despre noul HTC One X si acum va prezinta o scurta comparatie intre cele doua terminale. Totul se rezuma la viteza de bootare, rapiditatea cu care sunt inregistrate pozele si viteza de incarcare a paginilor web. In mod surprinzator terminalul iPhone 4S iese invingator desi teoretic are un procesor mai slab si ar fi trebuit sa fie depasit de One X in toate testele. iPhone 4S pierde testul privind timpul de boot insa face poze mai repede decat One X si incarca site-urile web mai repede dar partea interesanta este ca afiseaza culorile mult mai natural decat One X, cel putin atunci cand vine vorba de facut poze.

  Ma asteptam ca iPhone 4S sa piarda insa iata ca avem parte de o surpriza placuta. E curioasa diferenta dintre cele doua terminale si in zilele urmatoare vom vedea probabil alte teste care vor releva intr-adevar daca Android-ul stie sa utilizeze cum trebuie cele 4 nuclee ale Nvidia Tegra 3.

23 COMENTARII

  1. exista produse de exemplu o placa video de 2 gb la 4 milioane si alta tot de 2 gb la 30 de milioane, asa si cu procesoarele. calitatea. poate avea ala 10 nuclee daca e nashpa:)). iphone are 2 calumea. cam asa ceva. ar fi explicatzia. cred.

  2. unele androiduri au o app care se numeste power saving care poate sa micsoreze frecventa procesorului cand mai ai putina baterie…

  3. @claudiu91: Abia a fost lansat HTC-ul asta, nu cred ca exista deja solutie de root pentru el. Cat despre o posibila “manarire” a rezultatelor, daca invingea ala sigura era perfect.

  4. La android sub 30% baterie, intra in power saving mode, iar performantele se micsoreaza, si probabil acest fillmulet e facut de un iphoneman, daca pe 4s a intrat si inainte pe acea pagina normal ca s-a incarcat mai repede, iar htc incarca si flash.

  5. intrebare ! daca tot iau unele persoane partea la android ! in clipul de mai sus se spune ca htc ul are bateria scazuta si de aceea nu dadea randament ! nu prea cred un telefon care nu are suficienta baterie nu e in stare sa faca poze ok ! asa ca nu uitati ca idevice.ro este un site dedicat iphone , nu mai veniti voi cu ANDROID daca era asa de bun toata lumea il avea ! singura diferenta este intre iphone si android este cea de prettttttttt ok sal

  6. HTC e de vina ca nu siau optimizat soft-ul nu android… Dar ce înțeleg care in viață nu au folosit decât ios
    De aia galaxy e peste htc cu toate ca htc lucrează asupra design-ului samsung se bazează mai mult pe optimizare de aia galaxy s2 chiar si cu android 2.3 e mai rapid decât 4s.. Nici nu vreau sa mă gândesc cum va fi gs3 vs 4s..

  7. @Asualex51: Nu dețin nici un device cu Android, in schimb anul trecut am cumpărat 4 idevice-uri, doua acasă si doua la serviciu. Oameni infumurati ca tine pun in România detinatorii de produse Apple într-o lumina proasta.
    In caz ca nu știai HTC One X costa 579 EUR. In al doilea rând, in cazul (puțin probabil) in care știi engleză, citește si tu niște review-uri pe engadget sau the verge pentru acest model si pe urma mai comentează… Ok? Salut!

  8. He! Ce comparatie. Galaxy nexus da clasa lui iphone 4s la toate cele prezentate in clipul de mai sus si nu are quadcore. Asa ca nu androidul e de vina. Am iphone 4s si nu as spune nu unui telefon cu android si nici nu pot sa-i inteleg pe unii care spun ca cine isi ia android il cumpara ca nu au bani de iphone. Si apropo, iphone 4s are o gramada de bube … Dar asta e! E greu sa gasesti telefonul perfect :).

  9. @ABPostelnicu- poate ne explici si noua rationamentul, ca eu nu stiam. Deci, daca are baterie mai putina merge mai greu? Serios? E cumva walkman? Defapt da, ai dreptate. Si eu, cand am Doar o linie de benzina, imi trage foaaarte greu motorul…

  10. Luati sa va doara. am testat pe inca 3 iphone4 si pe 4s crezand ca e defect iphonul meu. la 4s au redus acea holograma verde prin foft. nu trec pe android pt ca am avut ocazia sa testez galaxy s si galaxy nexus si se “agata” in loc sa curga imaginea ca la ios. ce imi pare rau e ca androidul e foarte destept dar lent iar ios este foarte rapit dar dar mai putin destept, cred ca asta e cauza de se misca mai repede e frumus si gol ca o blonda.
    http://www.smh.com.au/digital-life/iphone/iphone-4-camera-rendered-useless-by-mysterious-fault-20100823-13ehb.html