Glas.t – folia din sticla care protejeaza ecranul tabletei iPad(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5d986dbm8hc[/youtube]

  Acum cateva saptamani am vorbit despre Spigen Glas.t, o folie din sticla pentru terminale iPhone care avea rolul de a proteja ecranul dispozitivelor impotriva zgarieturilor si a loviturilor. Recent compania a anuntat si folia pentru tableta iPad care are doar 0.4 mm grosime si ar trebui sa fie de 3 ori mai rezistenta decat o folie normala pentru protejarea ecranului si e normal sa fie asa avand in vedere ca produsul celor de la Spigen este facut dintr-o sticla subtire. Desi cei de la Spigen spun ca produsul este facut special pentru iPad 3, in realitate il puteti instala le oricare model al tabletei avand in vedere ca toate au aceleasi dimensiuni in ceea ce priveste ecranul.

  Versiunea pentru iPad a Glas.t costa nu mai putin de 69$ deci este mai scumpa decat InvisibleSHIELD, de exemplu, insa ar trebui sa ofere o protectie mai buna. Deocamdata Glas.t pentru iPad este disponibila pentru precomanda pe site-ul producatorului iar livrarea primelor unitati ar trebui sa aiba loc in urmatoarele trei saptamani.

7 COMENTARII

  1. Eu ma intreb daca chiar merita o astfel de folie cca. 300 lei. Cat despre folii in general sunt f utile si te scapa de un stres in plus.

  2. Invisible shield e grosolan, adio feeling la utilizare daca-l pui; dar e foarte rezistent. Ar fi fost bine sa scoata ceva mai finut, caci nu vad pe cineva sa aiba nevoie de protectie mai mare la ecran decat la invisible shield. 😀

  3. Am avut vreo 3 luni “invisible shit” si am dat-o jos ca nu o mai suportam, senzitivitatea era praf la fel si imaginea, era incredibil de jegoasa credeti-ma folia aia e imposibil de sters complet ca sa nu mai zic de faptul ca are aspectul ala de coaja de portocala, foarte oribil. Sincer de cand am dat-o jos parca am trecut de la o tableta chinezeasca la ipad, abia acum pot spune ca am ipad :)). Cat in general despre folii, depinde cat de grijuliu esti cu ea, eu nu simt nevoia sa mai pun altceva, are gorilla glass ce vrei mai mult de atat. Daca o dam in extrema ajungem sa punem folie la folie.

  4. Toata lumea se bate sa protejeze ecranul…da la cei de la Apple pana la noi utilizatorii.
    :-s dar bineinteles…noi facem treaba mai buna decat cei de la Apple cumparand asemenea “Protectii”