iPhone 4S vs HTC One X – comparatie privind specificatiile tehnice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iutd8PzRtCc[/youtube]

  Ieri v-am prezentat clipul video de mai sus in care terminalul HTC One X nu reuseste sa depaseasca iPhone 4S in cateva teste simple si unii dintre voi ati spus ca terminalul ar avea baterie putina sau unele setari din Android OS i-ar fi redus semnificativ performantele. Doar cei care au facut clipul video pot spune daca au influentat in vreun fel rezultatele testului si pana la aparitia altor comparatii se pare ca HTC-ul ar fi ceva mai “incet” desi imi vine greu sa cred acest lucru daca ma uit la comparatia de mai jos.

  iPhone-ul celor de la Apple are un procesor mai slab, un chip grafic la fel de bun, un ecran mai mic dar care reproduce imagini la o calitate cel putin la fel de buna, are o camera cel putin la fel de buna, are mai putin RAM dar un sistem de operare care il foloseste mult mai eficient, are o camera frontala mai slaba si o baterie mai mica insa nu sustine la fel de mult hardware. Practic HTC-ul este ceva mai bun conform specificatiilor insa un prim test comparativ releva altceva dar nu trebuie sa va bazati foarte mult pe el deocamdata.

  HTC One X se anunta a fi terminalul care va atrage atentia multora pana la lansarea Samsung Galaxy S III, acum ramane sa vedem daca va avea parte de vanzair pe masura.