HBO Go si motivul pentru care puteti sau nu puteti viziona continut in aplicatie

  Acum doua zile v-am spus ca aplicatia HBO Go permite utilizatorilor sa vizioneze continut multimedia al HBO direct pe propriile terminale iPhone sau pe propriile tablete iPad indiferent unde s-ar afla. Desi veti fi tentati sa instalati aplicatia si sa vizionati ce va intereseaza, problema este ca intregul serviciu este disponibil doar pentru clientii a trei mari furnizori de televiziune: Romtelecom, iNES si Pacris. De ce este necesar sa aveti un abonament TV la unul dintre acesti operatori? Ei bine pentru ca HBO are un contract de exclusivitate cu ei si simplul abonament TV nu este de ajuns deoarece trebuie sa aveti inclusa in el optiunea HBO Go MAXPACK.

  La inscrierea pe site-ul celor de la HBO trebuie sa alegeti operatorul de televiziune la care aveti abonamentul si in baza inscrierii se verifica probabil optiunile pe care le aveti disponibile. Daca nu aveti un abonament TV la acesti operatori nu puteti vedea prea multe in aplicatie si nu se stie deocamdata daca parteneriatul celor de la HBO va fi extins la UPC ori RDS in viitorul apropiat. HBO Go se anunta a fi ceva foarte interesant insa deocamdata utilitatea sa este limitata doar la utilizatorii abonati ai celor trei operatori de televiziune mentionati anterior.

Pretul initial:
Numele:
HBO GO Romania

Gratuit

s





Developer: HBO Holding Zrt.
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: i prezentm HBO GO, noul serviciu de streaming de la HBO.

Urmrete sute de ore de programe HBO favorite printre care producii originale HBO, filme de succes, seriale i evenimente exclusive acum pe iPad sa…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.7 Mb