iPhone 4S vs Lumia 900 – comparatie privind inregistrarea pozelor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m4PKcYEQAqY[/youtube]

  Dimineata v-am prezentat primele review-uri ale noului Lumia 900 lansat de catre compania Nokia si acum am pentru voi o comparatie in ceea ce priveste calitatea pozelor inregistrate folosind cele doua terminale. Cei de la cNET au reusit sa faca o comparatie rapida pentru ele si imaginile de mai jos au fost inregistrate de catre ei in SUA pe perioada testarii dispozitivului. Camera terminalului Lumia 900 are 8 megapixeli, dual LED flash si este facuta folosind lentile Carl Zeiss iar cea a terminalului iPhone 4S are 8 megapixeli si este facuta folosind o tehnologie “speciala” a celor de la Apple.

  Priviti pozele de mai jos si trageti singur o concluzie cu privire la calitatea camerelor celor doua terminale.

 

9 COMENTARII

  1. De pe ipad nu-mi dau seama, la rezolutia afisata sunt diferente minore intre poze, diferenta se face pe pc-mac cu pozele originale si la marimea originala de 8mgpxl.
    Nu se vad diverenta majore ca sa pot spune ce camera este mai buna..

  2. ce sa zic unele par mai bune pe iphone celelalte par mai clare pe nokia … e relativa treaba … trebuie facuta o conparatie profesionala. Eu spre exemplu nu sunt multumit de pozele pe care le face iphonu meu 4s … parca erau mai bine focalizate pe iphone4. Sincer eu nu-s multumit de 4s. Nu am jb pe el si imi iese uneori din aplicatii, imi cade semnalul … tot felul de ciudatenii. Astept 5-ul sau cum so fi numind. Daca nu e ceva deosebit cred ca schimb macazut sa mai probez si altceva!

  3. Tot Apple rama taticu cu siguranta, chiar daca are camera mai mica, claritatea si diferenta intre Apple si Nokia este clara, concluzia este ca Apple in continuare rupe tot si nu exista un altul egal

  4. Eu cred ca cel mai bine se vad fotografiile scoase pe hartie !! Pt pe un tel , monitor se poate vedea mai bine sau nu !!