AT&T incepe sa decodeze terminalele iPhone vandute prin reteaua proprie!

   V-am spus saptamana aceasta ca Tim Cook ajuta posesorii de terminale iPhone sa isi decodeze dispozitivele blocate in reateaua AT&T deoarece operatorul american refuza sa faca acest lucru chiar si in cazul celor carora le-a expirat perioada contractuala. In urma numeroaselor plangeri si probabil a unor discutii cu cei de la Apple, se pare ca AT&T va incepe sa decodeze terminalele iPhone vandute in propria retea insa nu in orice conditii. Pentru ca un iPhone sa fie decodat, abonamentul in baza caruia a fost cumparat trebuie sa fi expirat si abonatul trebuie sa isi fi platit toate restantele atunci cand cere decodarea terminalului.

Beginning Sunday, April 8, we will offer qualifying customers the ability to unlock their AT&T iPhones. The only requirements are that a customer’s account must be in good standing, their device cannot be associated with a current and active term commitment on an AT&T customer account, and they need to have fulfilled their contract term, upgraded under one of our upgrade policies or paid an early termination fee.

  Din pacate terminalele cumparate cu un contract care nu s-a terminat nu pot fi decodate deci nu puteti decoda chiar orice insa acesta este primul pas spre oferirea unor optiuni de decodare in orice conditii. Decodarea se face doar din SUA deci o persoana trebuie sa mearga la AT&T sa ceara decodarea asa ca din Romania nu puteti face nimic deocamdata.