iPhone 4S vs HTC One S(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flrYOZWQ078[/youtube]

  Saptamana aceasta am vorbit despre HTC One X, un smartphone Android foarte interesant si v-am prezentat aici o comparatie cu terminalul iPhone 4S iar astazi a venit vremea sa vorbesc si despre HTC One S. Modelul S este fratele mai mic al modelului X si spun ca este fratele mai mic deoarece are hardware net inferior insa chiar si asa ruleaza Android 4.0 si se descurca destul de bine. HTC One S are un ecran Super AMOLED de 4.3 inch, are un procesor dual-core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli si aici se opresc lucrurile interesante pentru acest dispozitiv.

  HTC One S este un terminal Android fara specificatii pompoase si fara prea multe pretentii care se descurca bine in fata 4S-ului insa eu unul cred ca terminalul celor de la Apple si HTC One X au ecrane ce afiseaza imagini mult mai bune din punct de vedere calitativ.

24 COMENTARII

  1. acuma degeaba va ofticati ca 4s e din sticla si e f fragil si ca aproape toti il tineti in carcase si huse urate si mari asta e

  2. sgs 3 daca va avea un ecran intre 4 – 4.3 inch va masacra 4s ul… sa vedeti voi calitate a imaginii pe rezolutie mare si amoled nu prostia de lcd de pe iphone

  3. Cred ca as fi tare frustrat pe Android. HTC One V are ICS, dar Galaxy S cica nu poate suporta upgrade-ul ca ar hardware prea slab. Ei bine One V are exact aceleasi specificatii, ba chiar un GPU mai slab.

  4. am ajuns inca o data la conluzia insurmondabila ca iphone SUKS! :)) nu se merita sa dai atatia bani pe un telefon…adica zeci de milioane de lei vechi? pentru ce?! pentru un mar?…care pe deasupra nu este nici macar intreg. personal eu astept un telefon cu un ecran retina de 5.3, tastatura full qwerty ( tastatura fizica ), android, procesor quad core, placa grafica tot quad core, 1.5 gb de ram, carcasa sa fie construita din aliaj metalic….a, da, si sa fie de la samsung sau htc, cam asa arata telefonul perfect in viziunea mea, si pun pariu ca nu mai este mul pana sa vedem asa ceva!

  5. Dar de ce sa ne limitam la 5.3?!!?! Hai sa-l facem de 7 ca sa incapa bine in buzunar si sa aina un stilus de vreo 4 inch ca sa lucram bine cu el. Si de ce sa fie din aliaj? Il facem direct din lemn ca sa fie bun de batut cuie.

  6. da..:))…cred ca fiecare isi vede de propiile buzunare si gusturi,sint 2 sisteme care niciodata nu o sa impace si capra si varza(android vs ios+ wm)…iar specificatiile unui device nu sunt totul la fel cum nici os nu e totul…e drept ca incet incet sistemele de operare incep sa tinda spre acelas unghi iar cei din urma(android si wm) incearca sa depaseasca pe cel care a dat tonul si asta este un lucru benefic pt toata lumea pt ca vom avea ce sa alegem pe viitor iar pe altii sa-i stimuleze sa vina cu idei noi pt batalia “suprema” a dominarii pietii…;)

  7. ati gasit si voi un motiv sa va luati de androide… au ecranu mare… nu va mai puteti lua de ele ca merg greu fiindca nu mai e cazul…

  8. sunt de acord cu @mascka la design mai au de lucrat… eu am ramas uimit de sgs2 cum poate sa mearga pe un costum rom de ics… sa nu mai vb ca ecranul este superior fata de retina care a fost supra laudata.

  9. Bravo… din ce in ce mai multa lume se convinge de Iphone-ul lui Steve J ca este doar un smartphone super promovat. Intradevar samsung are de lucrat la design dar deja lumea migreaza catre alte platforme. Nokia vad ca ia avant bine, un pure view cu wm8 m-ar convinge instant.

  10. Zaone… pana acum 3 luni iti dedeam like la posturile in care faceai misto de paletele de la Samsung, credeam ca 3.5 e vis . Ei bine dupa cateva zile numai pe un ecran mai mare si clar nu ai mai vrea Iphone… clar.
    Ps: ecranul de 4.65 poate fi opetat doar cu o mana lejer mai ales daca tel este subtire.

  11. Am fost pe site-ul asta inca de pe vremea cand aveai cateva hit-uri pe zi si pe computer games erau cateva mii de comenturi legate de Iphone si nu o mie de pagini. Lumea evolueaza Android pana la ver 4.0 era un ****t . iPhone va ramane o nisa si cam atat…