Lansarea solutiei de unlock R-SIM IV pentru iPhone 4 se amana

  Saptamana aceasta v-am spus ca o solutie de unlock numita R-SIM IV ne va permite sa decodam terminale iPhone 4 cu baseband 04.11.08 si ca ea ar trebui sa fie lansata in zilele urmatoare. Din pacate se pare ca lansarea ei se amana deoarece producatorii cartelei nu au reusit sa perfectioneze metoda de a decoda acest baseband desi sustineau ca au deja totul pregatit si ca urmeaza sa lanseze cartelele in cursul acestei saptamani. Dezvoltatorii spun ca au reusit sa implementeze decodarea doar in proportie de 50% in momentul de fata si ca mai au nevoie de inca o saptamana pentru a perfectiona programul care face unlock-ul insa nu se stie cat adevar exista in spatele acestor afirmatii.

UPDATE April 5th

Apparently it is not easy to unlock iphone 4 baseband 4.11.08, but at this time we have at least 50% to unlock the iphone 4, so we still need 1 week more or less to improve the program, and please stop sending email to us, just add our facebook page or twitter or keep an eye on our site, we will update the info once it is available.

  Avand in vedere ca dezvoltatorii au mintit o data, exista sanse foarte mari ca minciunile lor sa continue in zilele urmatoare pentru ca nimeni altcineva nu a anuntat lansarea vreunei solutii de unlock pentru terminale cu iPhone 4 si baseband 04.11.08. V-am spus atunci sa priviti cu neincredere afirmatiile dezvoltatorilor si se pare ca am avut dreptate deoarece deocamdata avem doar promisiuni goale dar presupun ca v-ati invatat deja cu asa ceva.