AirBlue Sharing 0.9.8 update disponibil in Cydia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uXhvn5ayWcs[/youtube]

  AirBlue Sharing este un tweak despre care am vorbit deja si care ne permite sa transferam fisiere prin Bluetooth intre orice iDevice si un alt terminal mobil. Tweak-ul este foarte asemanator cu Celeste insa nu permite copierea melodiilor in aplicatia Music din iOS dupa ce acestea sunt primite prin Bluetooth. Chiar si cu o functionalitate limitata, AirBlue Sharing este o alternativa foarte buna pentru Celeste, mai ales ca este disponibil la doar jumatate de pret si Celeste nu este compatibila cu iOS 5 deocamdata. In cursul serii trecute dezvoltatorul aplicatiei a publicat un update in Cydia care rezolva o parte dintre problemele existente si adauga o serie de functii noi :

  • “Remove after import” switch in Settings
  • Landscape mode support
  • Favorite devices support
  • Fix file permission when import is off
  • Greek localization
  • iPad reboot screen issue fixed

  AirBlue Sharing este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia pentru 4.99$.

12 COMENTARII

  1. Airbluesharing asta cand il instalez de pe cydia imi apare in partea dreapta langa procentajul bateriei o iconita cu bluethout iar cand pornesc wifiul nu merge internetul nu stiu de ce . ca sa fac sa mearga internetul prin wifi trebuie sa sterg aplicatia airbluesharing si airbluedock . de ce numi merge wifiul ?? cand aplicatia e instalata . am iPhone 4S cu soft 5.0.1 astept raspunsuri va rog mult ..

  2. Salut ionut, am aceeasi problema, nu merge wifi-ul dupa ce utilizez airbluesharing. Singura solutie am gasit sa ii dau “reboot” dupa fiecare utilizare. E cam nasol, dar e o alternativa la dezinstalarea tweak-ului. Sper ca un update sa rezolve pb

  3. Imi puteti spune cum opresc airblue(turn Off receiving) daca fac acelasi gest(care l’am selectat din settings/abs) tot se porneste la infinit …nu pot sa’l opresc printr’un gest? Trebuie sa dau reboot tot timpul?Multumesc anticipat!