UPDATE: Iata castigatorii celor 5 folii Alien Surface

  Saptamana trecuta am dat startul unui concurs prin care v-am oferit posibilitatea de a castiga 5 folii Alien Surface pentru terminale iPhone oferite de catre cei de la iShield.ro. Duminica s-a incheiat concursul iar astazi va prezint fericitii castigatori ai celor 5 folii :

  Serban Adrian si Petcu sunt rugati sa imi confirme respectarea regulamentului cu o dovada trimisa la zaone@idevice.ro pana maine 04.04.2012 la ora 12:00 altfel vor fi descalificati. Primii 3 castigatori vor fi contactati de iShield carora le multumesc pentru premiile oferite!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HUwIKOCZ9IQ[/youtube]

UPDATE: Pentru ca ultimii doi castigatori nu au confirmat respectarea regulamentului am ales alte doua persoane si mai jos le aveti listate.

 

25 COMENTARII

  1. Zaone, daca nu ai putut vedea pe Twitter/Facebook dovada respectarii conditiilor de participare, cei 2 neconfirmati ar trebui descalificati de pe acum. Este foarte usor sa triseze si sa prezinte dovezi trucate cum ca ar fi promovat site-ul/articolul pe Twitter/Facebook.

  2. eu te-ntreb altceva 🙂 te-a lăsat vreunul dintre ei să le postezi adresa de mail pe blogul tău?

    dacă m-apuc să-i spamez, cine-i de vină?

    cred că m-am răzgândit. prefer să nu mai particip la concursuri, fie el și-un 4s premiu

  3. Asta e prostia mea, mea culpa, le-am salvat ca sa le dau la iShield si au ramas acolo. Sorry.
    @Gerry Grigore: As vrea sa ii vad cum modifica ora de publicare a unui mesaj pe Facebook sau a unui tweet. Nu poti face asta.

  4. Zaone, m-am gandit ca vrei screenshoturi. Ideea este ca cei 2 in cauza au incalcat din start regulamentul de participare, prin ne-mentionarea adreselor de email, fapt care te-a pus in imposibilitatea verificarii lor. Mi se pare foarte clar acest lucru. Parerea mea este ca ar trebui organizata o noua tragere, pentru cele 2 ramase.

  5. Pai Zaone, asta nu face decat sa confirme ceea ce am spus. Daca cineva posteaza 1000 mesaje pentru a isi creste sansele de a castiga, cu 1000 de adrese de email fictive de care nu are legate conturi de Twitter sau Facebook cu ajutorul carora sa respecte conditiile de participare, cum ti se pare chestia asta ? Daca nu poti verifica respectivele adrese, este foarte clar: nerespectarea regulamentului de participare si implicit anularea castigarii de catre cei 2. Ce poate fi mai clar ?! Ar trebui anulati cei 2 si refacuta tragerea pentru 2 locuri castigatoare.

  6. am achizitionat aceasta folie ALIEN SURFACE imediat ce mi-am cumparat un iPhone4 (la recomandarea unui prieten)…. sunt foarte dezamagit de ea, nu o recomand, se ingalbeneste si se dezlipeste la colturi, am mai dat si o gramada de bani pe ea. Acum am o folie oferita gratuit la cumpararea unei carcase, sunt foarte multumit de ea.

  7. Ai uitat sa specifici ca e o tampenie folia asta din punct de vedere calitativ. Mare tam tam pt nimic. O am de ceva timp si s-a dezlipit de peste tot. Bani aruncati!

  8. Nu mai bagati lumea in ceata… eu am avut-o pe un iphone 4 si era foarte foarte buna, dar nu bag mana in foc ca rezista la cum o prezinta ei, cand dai cu cheia pe ecran… :D… daca stii sa o asezi bine, nu o sa ai probleme.. O zi buna

  9. folia este foarte buna bro! o am de aproape un an pe tel…nu mai port grija telefonului de atunci…atata tre sa o centrezi bine pe telefon.

  10. Yeeeah!!! Acum vad, ca am castigat, a venit chiar in momentul cel mai potrivit, pentru ca folia veche s-a uzat 🙂
    Multumesc Zaone si iShield.ro 😀 La mai multe concursuri si bafta celorlanti participanti!

    P.s. inca nu m-a contactat nimeni in legatura cu castigul si nici eu n-am confirmat respectarea regulamentului…sau se poate confirma si fara implicarea mea?

  11. @zaone: scuza-ma, nu ma intelege gresit…doar ca am inteles din comentarii ca extragerea a doua a avut loc pe 5 aprilie, si de atunci au trecut 3 zile…si de asta am intrebat…
    Duminica placuta in continuare.