iPhone 5 ar putea avea un nou design, o carcasa unibody, ecran de 4 inch si conectivitate 4G LTE

  Dupa informatiile cu privire la prototipurile pe care Apple le testeaza acum aflam si ca noul dispozitiv ar urma sa aiba un design nou cu o carcasa unibody din aluminiu, asemanatoare cu cea a Mac-urilor, care va fi mult mai subtire. Noul dispozitiv ar urma sa vina cu un ecran de 4 inch, asa cum s-a zvonit si anul trecut, dar ar urma sa fie compatibil si cu retele 4G LTE, la fel ca noua tableta iPad lansata in cursul lunii trecute. Informatiile vin de la un analist care ar fi discutat cu partenerii Apple din China insa avand in vedere ca ne aflam abia in luna aprilie, e greu de spus cata validitate au informatiile sale.

In our view, this will be the most significant iPhone upgrade with a four-inch screen and a new, sleek look that we believe will require a Unibody case. This new, sleek look will be the most important reason that consumers decide to upgrade.

  Tot ceea ce aflam acum nu este nou, am auzit si anul trecut lucruri similare si e posibil ca iPhone-ul prezentat de toti analistii anul trecut sa il avem disponibil abia anul acesta. Noul terminal ar urma sa stabileasca noi recorduri in materie de vanzari si ar urma sa fie produs incepand cu luna iunie deoarece lansarea ar urma sa aiba loc in luna octombrie, la fel ca anul trecut. Cred ca pana in octombrie vom auzi tot felul de zvonuri in legatura cu noul terminal insa va fi greu de distins adevarul din ele.