Samsung ataca iPad cu tablete de 7 inch si preturi de 300$

  Tableta Kindle Fire a demonstrat ca indiferent cat de bun sau rau ar fi un produs, pretul conteaza intotdeauna cel mai mult si in SUA dispozitivul a inregistrat vanzari destul de bune. Mergand pe ideea unor produse cu specificatii nu prea grozave dar care sunt disponibile la un pret bun, cei de la Samsung intentioneaza sa lanseze Galaxy Tab 2 cu ecran de 7 inch la modestul pret de 300 – 350$. Este adevarat ca vorbim totusi de un pret mai mare decat cel al Kindle Fire insa diferentele de performanta ar trebui sa convinga utilizatorii, mai ales ca pentru 300$ obtii un deal foarte bun.

  Un magazin a listat deja Galaxy Tab 2 la pretul de 310$ pentru cateva ore insa a scos dispozitivul din oferta dar politica de preturi a celor de la Samsung a fost dezvaluita si ea este una mai mult decat buna. Tableta are un ecran de 7 inch, rezolutie 1024 x 768, procesor dual-core de 1 GHz, spatiu de stocare de 8 GB insa nu are conectivitate 3G iar pretul este cu 89$ mai mic decat cel al iPad 2. Desigur ca tableta celor de la Apple ofera un ecran mai mare, un sistem de operare mai inchegat si un App Store cu mult mai multe aplicatii special facute pentru produs insa in final pretul conteaza.

  Chiar daca Apple vinde iPad 2 la 399$, cred ca tabletele cu preturi cuprinse intre 200 – 300$ vor inregistra vanzari foarte bune anul acesta.