G-Form Extreme Grid pentru iPhone nu protejeaza terminalul in cazul unei caderi de la etajul 5 al unei cladiri(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UNWLv0SSy_s[/youtube]

  Carcasele celor de la G-Form sunt recunoscute ca fiind solutia perfecta pentru a proteja un iDevice impotriva unui impact si v-am prezentat de cateva ori testele facute de companie pentru produsele sale. Dorind sa vada cat de mult adevar este in spatele testelor facute de G-Form, cei de la Gizmodo au facut un clip video in care testeaza carcasa Extreme Grid pentru a vedea daca ea protejeaza terminalul in cazul unei caderi de la etajul 5 al unei cladiri. Carcasa nu protejeaza ecranul si observati in video ca el s-a crapat insa cei de la Gizmodo sustin ca antenele dispozitivului s-ar fi indoit si carcasa din spate ar fi iesit din pozitia ei normala deci carcasa nu a facut mare lucru pentru a proteja dispozitivul.

That dreaded feeling when your iPhone takes a tumble: it’s something many of us know too well. Enjoy your iPhone 4/4S anxiety-free with our Extreme Grid for iPhone 4/4S. This is made possible by G-Form’s Reactive Protection Technology (RPT™): a composite blend of Poron® XRD™ material and proprietary G-Form materials and technology. G-Form iPhone cases offer dual-layer protection by combining a tough rigid exterior shell with an inner RPT™ core that extrudes through the shell to provide 360 degrees worth of extreme impact protection. Shockproof and abrasion-resistent, the Extreme Grid for iPhone 4/4S is ready to stand up to the rigors of everyday use — along with any adventure you choose to undertake.

  In specificatiile carcasei se specifica faptul ca ea este construita folosind o tehnologie noua care ar trebui sa protejeze terminalele in cazul unui impact insa se pare ca e vorba doar de cele minore. G-Form Extreme Grid pentru iPhone costa nu mai putin de 40$ insa se pare ca nu isi prea merita banii.

6 COMENTARII

  1. N-ai treaba frate, cel mai bun iphone e ala scos din cutie fara nimic!
    Am iphone 4S de 3 luni fara nicio folie, husa si cu putina atentie, arata foarte bine!
    E telefon totusi, nu bibelou!

  2. Un telefon de 3000 ron! Fiecare cum stie are grija de terminalul lui! O data trebuie sa fii neatent si sa se intample beleaua! Io am grija ca de ochii din cap, asta ca invatatura de minte dupa ce am pierdut un iphone 4! Actualul tot 4

  3. Nu stiu acuma ce tampit si-ar scapa un telefon de 1300 de euro de la etajul 5… Nu ma incred in carcase prea mult si am grija de tel, mai ales ca stiu ca iPhone este extrem de fragil