HTC One X are probleme cu ecranul atunci cand este strans prea puternic in mana(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ExXfmctuyUA[/youtube]

HTC One X este fara discutie smartphone-ul momentului insa din pacate se pare ca pe langa anumite probleme software dispozitivul are si probleme hardware. Cei de la cNET demonstreaza in clipul video de mai sus o problema de design care ar putea genera destule probleme pentru compania taiwaneza si ea are legatura cu ecranul. Observati ca atunci cand un utilizator apasa cu putere pe o parte a ecranului acesta se decoloreaza usor si acest lucru il puteti testa usor cu aproape orice monitor LCD. Problema la terminalele HTC One X apare doar la marginile carcasei si cei de la cNET au reusit chiar sa activeze diverse functii in timp ce au strans terminalul in mana. Ei spun ca marginile ecranului s-ar indoi prea tare impreuna cu ecranul si ele ar fi sursa acestei probleme insa nu toti utilizatorii o intampina si acest lucru este perfect normal.

HTC sustine ca doar modelele trimise pentru teste catre revieweri au aceste probleme si ca ele nu ar fi versiuni finale ale produselor insa cateva persoane sustin in comentarii ca dispozitive cumparate de la operatori din Marea Britanie au exact aceleasi probleme. Acum e greu de spus cata dreptate au cei de la HTC si cat de mult au gandit inaintea de a trimite modele nefinisate ale propriilor terminale pentru review insa s-ar putea sa auzim mai multe despre aceasta problema in viitor. Problemele acestor terminale trebuie sa dea tuturor de inteles ca orice smartphone poate veni cu probleme iar iPhone-urile nu sunt excluse.

12 COMENTARII

  1. Eu am problema asta in partea de sus a ecranului stanga la un itouch 4…asa e din fabrica,da nu ma deranjeaza ca trebuie sa apesi tare ca sa se decoloreze

  2. Acest lucru este valabil si la HTC Desire HD. Am avut doua telefoane in service la orange pana mi-am dat seama ca este o problema din fabrica si nu am ce face.

  3. Sa fiu sincer… aici ( pe acest site) vreau noutati despre sistemele de la apple, restul gaseste fiecare unde are nevoie. Subiecte precum Ubuntu sau … asemanatoare sunt mult mai bine venite si mai serioase decat tentativa google

  4. Apasati pe marginea oricarui iphone 4 4s si o sa vedeti ca apar urme, se vad mai bine and e fundalul negru , cand il porniti. Porniti iphone-ul si apasati pe margine si o sa vedeti aceste decolorari sau ce sunt.

  5. Nu cauta nimeni nod in papura, eu incerc sa va arat ca iPhone-urile nu sunt singurele terminale care au probleme. Si nokia lumia 900 are probleme cu conexiunile de date, toate terminalele noi vin cu probleme, asta e realitatea.

  6. Nu e problema hardware, e ceva normal, lucru care se intampla si la ecranele laptop-urilor de exemplu. Acest “fenomen” care apare pe ecran cand il apesi apare ca urmare a presiunii aplicate pe ecran si miscarii cristalelor din LCD. Nu apar la toate telefoanele pentru ca mare majoritate a acestora au ecranul touch (ce vine de-asupra LCD-ului) mai gros si nu atinge fizic ecranul LCD. La HTC One X touch-ul se pare ca e mai subtire si atinge LCD-ul la o presiune mai mare decat cea normala, logic ca face ceea ce vedeti in film. Nu ati pus mana pe un LCD niciodata la un laptop/TV/monitor?
    E posibil sa vina doar cateva modele de HTC cu ecranul asta, insa daca vor mai aparea si altii cu probleme (la noi la Orange se vinde si posibil sa auzim alte povesti) atunci trebuie luat ca un “feature” asa cum toate iPhone 4 au antennagate-ul.

  7. asta ptr ca in goana nebuna dupa bani,producatorii nu mai au timpul necesar testarii cum se cuvine si lanseaza pe banda rulanta device-uri…

  8. Sincer nici pe mine nu ma tare intereseaza ce probleme au alte telefoane. Daca era despre Iphone , era interesant dar asa…. Din cate imi amintesc site-ul se numeste Idevice nu ANYdevice . Respect.

  9. @Iulian: Sunt binevenite orice stiri care sunt inrudite cu iPhone/Apple si care prin comparatie clarifica anumite lucruri.
    Eu unul nu stau sau poate nu am timp sa caut pe WWW informatiile de genul asta.