TinyUmbrella te ajuta sa salvezi BBticket-uri pentru iPhone 4 si iPhone 4S

In cursul serii trecute o noua versiune a TinyUmbrella a fost lansata, ea aducand in sfarsit posibilitatea de a salva BBTicket-uri pentru terminalele iPhone 4/4S. Aceste BBTicket-uri sunt practic SHSH-uri pentru baseband si ele sunt folosite de iTunes atunci cand facem restore unui iDevice si da, BBTicket-urile + SHSH-urile sunt necesare pentru a face restore. Optiunea introdusa acum in TinyUmbrella ne-ar putea permite sa facem downgrade la iOS pe viitor sau poate ne-ar putea permite sa facem unlock folosind o metoda descoperita de Dev Team insa in momentul de fata nu stim la ce va ajuta.

I’m pushing 5.10.12 for iPhone 4, iPhone 4s, and iPhone 4 CDMA users with functionality to save BBTickets for use later on…

Deocamdata BBTicket-urile sunt complet inutile pentru noi insa pe viitor vor fi folosite la ceva desi momentan nimeni nu stie la ce. iH8sn0w si dezvoltatorul TinyUmbrella lucreaza la dezvoltarea unei metode de a face downgrade pentru iOS 5.0.1 pe iPhone 4/4S si deci acest sistem de BBTicket-uri ar putea fi util acolo deoarece aceste 2 dispozitive contin basebaband-uri pentru functiile GSM si iTunes foloseste ticketele acestea la restore. Pana una alta descarcati TinyUmbrella de aici iar inainte sa salvati SHSH-uri asigurati-va ca ati debifat optiunea Save SHSH from Cydia din meniul Advanced. Din pacate noua optiune va salva BBTicket-uri numai pentru actualele versiuni ale iOS.