Max Payne Mobile este disponibil in App Store Romania(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qYJW7GlBWgs[/youtube]

  Aseara v-am spus ca Max Payne Mobile este disponibil pentru download in App Store-ul din Noua Zeelanda insa iata ca intre timp compania RockStar Games a lansat jocul si in Romania. Pretul titlului mi se pare a fi extrem de mic avand in vedere ca vorbim despre un joc foarte de popular insa cei de la RockStar Games au experienta GTA III-ului si stiu sa isi puna titlurile in valoare. Max Payne Mobile are 1.1 GB si grafica Retina Display deci va puteti face o mica idee despre cat de mari vor fi jocurile in viitor avand in vedere ca un titlu precum acesta ocupa aproape 10% din spatiul de stocare al celei mai ieftine versiuni ale iPhone 4/4s sau iPad 3.

A fugitive undercover cop framed for murder, hunted by cops and the mob, Max is a man with his back against the wall, fighting a battle he cannot hope to win. Max Payne is a relentless story-driven game about a man on the edge, fighting to clear his name while struggling to uncover the truth about his slain family amongst a myriad of plot-twists. 

The groundbreaking original cinematic action-shooter, Max Payne introduced the concept of Bullet Time® in videogames. Through its stylish slow-motion gunplay combined with a dark and twisted story, Max Payne redefined the action-shooter genre.

Universal App:
Max Payne is supported on iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad 1, iPad 2, the new iPad.

Features:
• Max Payne’s signature slow motion gunplay, Bullet Time® 
• Stunningly sharp, HD quality resolution and textures
• Retina supported resolution for the new iPad
• Gameplay tailored for touch screen devices
• Highly customizable controls 
• Multiple aiming modes 
• Rockstar Social Club integration to track stats, unlock cheats and more

  Din punct de vedere grafic jocul este o capodopera insa nici de gameplay nu veti fi dezamagiti pentru ca vorbim totusi de unul dintre cele mai populare jocuri lansate vreodata. Max Payne Mobile este disponibil pentru doar 2.39€ intr-o versiune universala in App Store.

Pretul initial:
Nume:
Max Payne Mobile

2.39

s





Developer: Rockstar Games, Inc.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Max Payne, the award-winning title is now available for iOS.

A fugitive undercover cop framed for murder, hunted by cops and the mob, Max is a man with his back against the wall, fighting a battle he cannot hope to win. Max Payne is a relentless story-dr…


Dimensiunea aplicatiei este: 1132.5 Mb


8 COMENTARII

  1. Dpdv grafic este identic cu jocul din 2001. GTA III arata mai bine si are animatii mai bune. Eu tot sunt dezamagit de control. Pacat. Mare pacat. Astept un patch.

  2. @razvanrazy : GTAIII are o grafica oribila daca il comparam cu Ganstar Rio, si controlul e mai prost
    Rockstar nu a facut decat o portare, au lasat grafica la fel pentru ambele jocuri, iar controlul nu e adaptat prea bine.

  3. @zaone: am jucat ambele pe iPad (GTA III nu l-am terminat pentru ca ma obisnuiesc greu cu diferenta de control), si in Rio (nu Miami) puteam sa controlez masina incredibil, drift foarte controlat, etc. Incearca in GTA III sa vezi ce iese…
    Cand incerci in GTA sa mergi mai fin, de exemplu la misiunea cu bomba in masina, te cam chinui putin sa pui masina in pozitie, in Rio era mai usor sa controlezi. In Rio puteai sa faci zig-zag-uri in viteza printre masini, in GTA le cam lovesti pe toate.
    iar diferenta de grafica se observa din SC-urile aplicatiilor, Rio e peste

  4. Corect. Rio este o mare mizerie. Si nu doar in comparatie cu GTA III, ci cu ORICE joc. Toate jocurile Gangstar sunt mizerii. Bv tie daca ai reusit sa controlezi masinile din tilt si-mi pare rau pt tine ca nu poti controla o masina din maneta de pe ecran.

    Cat de Max Payne, am reusit sa fac aproximativ ce imi doream. Am activat fire on tap si am facut butonul de tras fff mic si l-am pus in colt dreapta sus. Acum trag printr-un simplu tap in zona in care controlez si camera si e destul de bine.

    Oricum, o alta portare excelenta de la Rockstar. Mi-am cumparat GTA III, am cumparat acum si Max Payne si cu siguranta voi cumpara toate jocurile pe care le vor aduce in AppStore. Ei chiar merita.