Apple pierde un proces impotriva Motorola in Germania, mentine inactiv serviciul push email pentru iCloud

iCloud

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca Motorola a avut o victorie intr-un proces intentat Apple in Germania si ca a obligat compania din Cupertino sa blocheze anumite servicii pentru utilizatorii care folosesc sistemul iCloud. Apple a atacat acea decizie prin apel insa astazi o instanta din Mannheim, Germania, a mentinut decizia primei instante insa a impus si o obligatie de plata pentru compania Apple. Deocamdata nu se stie cat va avea de platit Apple companiei Motorola pentru pierderea acestui apel insa nu vorbim despre o suma mica dar pe care Apple are oricum de unde sa o plateasca.

FRANKFURT (Dow Jones)–A German regional court Friday backed a ban on push emails in Apple Inc.’s (AAPL) iCloud and MobileMe services in Germany, granting Motorola Mobility Holdings Inc. (MMI) a victory in a global patent war among several technology companies. The Mannheim regional court backed an earlier court decision that banned Apple from offering the service for synchronizing emails on devices in a patent proceeding brought by Motorola Mobility. The court said Apple must pay damages to Motorola Mobility, but didn’t specify the amount.

  Deocamdata utilizatorii de iDevice-uri care locuiesc in Germania nu s-au revoltat impotriva celor de la Apple sau Motorola pentru suspendarea serviciilor iCloud insa pentru Apple vorbim despre o lovitura de imagine si nu despre pierderea unei sume de bani.