Apple sustine ca nu colaboreaza cu Philippe Starck la dezvoltarea unui nou produs revolutionar

  Astazi v-am spus ca un celebru designer francez a afirmat ca in momentul de fata colaboreaza cu compania Apple pentru dezvoltarea unui produs revolutionar ce urmeaza sa fie lansat pe piata in urmatoarele 8 luni. Desigur ca multa lume a ramas uimita sa auda aceste informatii si cei de la AllThingsDigital au luat legatura cu Apple pentru a clarifica situatia iar un purtator de cuvant al companiei Apple a declarat ca in momentul de fata nu exista niciun fel de colaborare activa cu respectivul designer. Afirmatiile purtatorului de cuvant trebuie luate ca atare si Apple fie nu colaboreaza cu Starck fie dezvolta impreuna cu el un produs important despre care nimeni nu trebuia sa afle vreo informatie.

Reached for comment, an Apple spokeswoman said the company is not working on a new product with Starck. And while she declined to speculate about what the designer might have been referring to when he told France Info Radio that he and Apple “have a big project together that will be out in eight months,” there’s a good explanation for the remark.

  Inainte de moartea lui Steve Jobs, Starck lucra la conceperea unui yacht pentru celebrul CEO al companiei Apple si exista sanse mari ca acesta sa fie produsul revolutionar despre care vorbeste francezul. Daca exista intr-adevar ceva mai mult de atat in spatele povestii vom afla cu siguranta in viitoarele saptamani.