Devium Dash iti transforma iPhone-ul intr-un sistem audio pentru masina(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/36209896[/vimeo]

  Devium Dash este un accesoriu pentru masina voastra care transforma iPhone-ul intr-un adevarat sistem audio. Accesoriul a fost pana recent doar un proiect pe site-ul kickstarter insa donatiile catorva sute de oameni l-au transformat in realitate si acum este disponibil pentru achizitie. Devium Dash este compus din doua bucati: cea principala care se monteaza in masina, in locul radio-ului, si care este capabila sa ofere 4x50w catre boxe, plus AUX in si video out pentru un monitor extern montat in masina; si cea de-a doua reprezinta o carcasa pentru smartphone-uri in care deocamdata putem monta un terminal iPhone si il putem folosi pentru a: asculta muzica, vedea un film, trimite mesaje, folosi functia, GPS, practic orice.

Dash, patent pending, is the convergence of the car stereo and your smartphone. Today’s smartphones provide a level of connectivity, accessibility, and usability that has not been possible in the car audio market. Dash doesn’t require that you learn a new interface to use your stereo. You already know how to use your phone to access your music, your navigation app, your phone calls, and the incredible number of other apps in your phone’s marketplace. While phones are very personal devices, people get new ones every few years. You may remain loyal to the same brand or move to a new company. No matter how frequently you update phones, Dash will be there ready to support you. Our innovative interchangeable faceplate design allows you to keep your phone at the center of your car.

  Dash preia controlul asupra sistemului audio al masinii voastre dar si asupra oricaror monitoare instalate in ea si il ofera unui terminal iPhone care devine hubul central din care este afisat continutul. Clipul video de mai sus explica intregul proces si observati ca un smartphone devine “creierul” masinii voastre iar prin intermediul sau puteti controla continutul multimedia rulat in masina. Avand in vedere ca proiectul este finantat, acum Devium Dash este disponibil pentru achizitie pe site-ul producatorului insa va trebui sa scoateti din buzunare 289/339$ pentru a il achizitiona.