Nokia ajunge in situatia companiei Apple, nu poate produce indeajuns de multe terminale Lumia pentru a acoperi cererea de pe piata

  Noul terminal Lumia 900 al celor de la Nokia pare sa fi fost primit destul de bine de catre americani deoarece reprezentantii companiei finlandeze anunta ca nu pot produce indeajuns de multe terminale pentru a acoperi cererea de pe piata. Nimeni nu stie cate smartphone-uri Lumia 900 ar fi vandut cei de la Nokia, insa AT&T nu are unele modele in stoc deci vorbim despre cantitati considerabile. Desi terminalul Lumia 900 a avut unele probleme in ceea ce priveste conectivitatea, se pare ca putine persoane ar fi ales sa readuca dispozitivul la magazine pentru a il schimba deci vorbim despre o lansare “de succes” a celor de la Nokia.

The inventory situation is primarily a function of demand because we are seeing that most customers are opting to keep their units and simply update via Zune. So the impact of customer swaps is insignificant. We are producing more devices to satisfy demand as quickly as possible.

  Ma bucur sa vad ca o companie precum Nokia este capabila sa produca un dispozitiv care atrage foarte multi utilizatori, insa vorbim doar despre SUA aici. In Europa operatorii de telefonie mobila nu au prea multa incredere in Lumia 900, dar poate cifrele privind vanzarile din SUA le vor schimba parerea. Sper doar ca toata aceasta publicitate sa nu fie doar o bula de sapun care sa ascunda vanzari foarte slabe deoarece pentru Nokia ar fi vorba despre o lovitura in urma careia cu greu si-ar reveni.