Pod2G face progrese in dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 5.1!

  Zilele trecute am scris despre un anunt al lui Pod2G in care ni se spunea ca toate exploit-urile necesare dezvoltarii solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 au fost adunate si ca procesul de dezvoltare se deruleaza conform planului. Astazi Pod2G ne anunta ca a reusit sa faca progrese in dezvoltarea solutiei de jailbreak si a indepartat sistemul de securitate ASLR implementat de catre compania Apple in iOS-ul iDevice-urilor noastre. Acest sistem de securitate este foarte important si progresul facut de Pod2G aduce solutia de jailbreak mult mai aproape de lansarea publica, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca procesul nu se va termina astazi sau maine, ci peste cateva saptamani.

  Va recomand sa nu va lasati pacaliti de falsele “solutii de jailbreak” pe care unii anunta ca le lanseaza si sa asteptati pana cand Pod2G ei echipa sa vor dezvolta adevarata solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.

16 COMENTARII

  1. Zaone te rog sa ma ajuti am un iphone 3gs cu 5.1 si de cand am pus 5.1 nu functioneaza wifi si nici bluetooth de semnal sa nu mai vorbim no service.ce as putea face shsh nu am salvat!multumesc

  2. Am si eu o “mica” problema. De cand am pe ip4 ios 5.0.1 nu mai merge pe 3g, pe cosmote, in loc de acel simbol sau pictograma cum i-o spune imi apare cateodata un cerc. Vre-o problema cu ios-ul sau cu reteaua?

  3. Ms. Domnul A. Chiar am crezut ca am o problema. Nu stiu prea multe despre si nu mi-e rusine sa intreb. Mai bine asa decat sa fac vre-o tampenie.

  4. Problama e ca nu numai pr att nu se facea decodari…. Acum au dat drumul la att si nu mai merg cele pe t-mobile germania. Stie cineva ceva de t-mobile germania daca se vor mai face in viitorul apropiat?

  5. @george din spusele tale se pare k ai basebandu intr-o stare nefunctionala. Daca ai 6.15.00 foloseate redsn0w si reinstaleaza banda p telefon si ar trebui sa iti rezolve problemele

  6. Va multumesc pentru raspunsuri am apelat la service si au reusit sa il faca a pus 5.0.1 si mi-a facut si unlock am un telefon perfect functional si asta pentru 80 de lei!