Samsung Galaxy S III a fost prezentat neoficial de un website din Vietnam(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kBvxNcHtAPg[/youtube]

  Daca tableta iPad 3 a fost prezentata de un website din Vietnam, atunci noul Samsung Galaxy S III nu putea fi dat uitarii avand in vedere zarva care a fost facuta in jurul lansarii sale. Pe 3 mai 2012 compania Samsung va prezenta dispozitivul sau lumii intregi, insa pana atunci cei din Vietnam par a fi intrat in posesia noului dispozitiv si dezvaluie detalii in legatura cu specificatiile sale hardware. 4.6 inch ar urma sa aiba ecranul dispozitivului si el va veni cu rezolutia 1280 x 720 si 320 ppi, insa va avea un procesor quad-core de 1.4 GHz, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli si o baterie de 2050 mAh.

  Specificatiile acestea au fost preluate din dispozitivul pe care il vedeti in clipul video de mai sus, dar se presupune ca design-ul terminalului nu va fi cel pe care il vedeti acum deoarece Samsung ar fi ales sa il ascunda inaintea lansarii. Practic terminalul are specificatii mai bune decat Samsung Galaxy S II, are un ecran mai mare si o baterie mai buna, dar probabil compania asiatica va pregati si cateva surprize noi altfel totul se va rezuma la un procesor quad-core inutil si un ecran mai mare.

  Daca totusi va intereseaza sa aflati cum ar putea arata design-ul noului dispozitiv atunci priviti cu atentie imaginea de mai jos.