Un vicepresedinte al Apple renunta la aplicatia Instagram dupa lansarea versiunii pentru Android

  Acum cateva saptamani au aparut foarte multe discutii ce aveau la baza lansarea versiunii pentru Android OS a celebrei aplicatii Instagram. Atunci foarte multi posesori de terminale iPhone s-au aratat a fi nemultumiti de decizia companiei, insa in final aceasta schimbare i-a ajutat pe cei de la Instagram sa isi vanda compania pentru 1 miliard de dolari. La Apple schimbarea nu a fost primita bine si Phill Schiller, vicepresedintele diviziei de marketing, a luat decizia de a nu mai utiliza aplicatia Instagram pentru ca “farmecul” ei a disparut dupa lansarea versiunii pentru Android OS.

Instagram is a great app and community. That hasn’t changed. But one of the things I really liked about Instagram was that it was a small community of early adopters sharing their photographs.  Now that it has [grown] much larger the signal to noise ratio is different. That isn’t necessarily good or bad, it’s just not what I originally had fun with.

  Instagram a fost aleasa aplicatia anului pentru App Store-ul dedicat terminalelor iPhone, deci “tradarea” nu a fost iertata de catre cei din cadrul Apple. Cand un om atat de important renunta la un serviciu de acest gen, altii ii vor urma cu siguranta exemplu si Instagram a pierdut deja foarte multi posesori de terminale iPhone, insa exodul nu se va opri aici.

12 COMENTARII

  1. Nu pricep…eu iau o aplicatie pentru ca ma ajuta, pentru ca imi plac lucrurile pe care le face, nu pentru ca n-o mai are nimeni…daca o mai folosesc inca 5 catralioane de oameni cu atat mai bine, inseamna ca cei care au produs-o vor fi mai motivati sa o imbunatateasca si s-o mentina continuu la standarde inalte…
    e ca si cum n-ai mai vrea sa ploua pentru ca ploua si-n Bangladesh..

  2. Idem Marvey !! Sa va vindeti si masina si tv si ce mai aveti pt acum datorita cresterii nivelului de trai in China spre ex. i-si vor permite si ei si alti oameni !! Daca va cumparati un Aston unic si fabrica mai face altul sau mai multe si aflati ce faceti? Bbbuuuua ! Viber cred ca e sters deasemeni ?!! Daca mai asteptati o sa mai stergeti cand vor porta si pe alte plataforme !! Jajajajja !!!!

  3. @kff – nu crezi ca e cazul sa te stergi si tu ca persoana ? Ma gandesc ca pe planeta asta mai sunt inca 6 mld. de umanoizi. Ce zici ? Sau poti pleca pe Marte, o sa fi unic acolo … pt moment.