Iata cum afli ce bootrom are iPhone-ul tau folosind redsn0w 0.9.10 beta 7(Windows, Mac)

  Ieri Dev Team a lansat redsn0w 0.9.10 beta 7, o versiune a programului de jailbreak care aduce cateva noutati interesante pentru utilizatori. Astazi ma axez doar pe functia care va permite sa aflati ce bootrom are terminalul vostru si aceasta functie este utila pentru cei care au iPhone 3GS deoarece le permite sa faca untethered jailbreak. Procesul este simplu insa implica introducerea iPhone-ului vostru in DFU Mode, deci daca nu ati facut acest lucru ar fi bine sa il faceti si in acest tutorial v-am explicat pasii care trebuie intreprinsi.

  Dupa ce ati introdus dispozitivul in DFU Mode urmati pasii de mai jos pentru a afla ce bootrom are iPhone-ul vostru. Pentru orice alt iDevice in afara iPhone 3GS procesul nu este necesar deoarece toate terminalele lansate dupa el au bootrom nou.

Pasul 1

Descarcati redsn0w 0.9.10 beta 7 de aici.

Pasul 2

Deschideti programul si alegeti optiunea Extras.

Pasul 3

Alegeti optiunea Even More.

Pasul 4

Alegeti optiunea Identify.

Pasul 5

Acum redsn0w ar trebui sa afiseze informatiile pe care le vedeti mai jos.

  Daca in dreptul intrarii iBoot aveti o cifra mai mare de 359.3 atunci bootrom-ul vostru este “nou” si nu puteti face untethered jailbreak. Daca valoarea este 359.3 atunci aveti bootrom “vechi” si puteti face untethered jailbreak pe orice versiune a iOS disponibila acum, da inclusiv 5.1.