Apple pregateste lansarea unei noi versiuni a iOS care va aduce noutati pentru Siri

  A trecut doar o luna de la lansarea iOS 5.1 care aduce japonezilor optiunea de a utiliza Siri in propria limba si iata ca Apple deja lucreaza la compatibilitatea cu limba italiana. Un blog italian a descoperit recent ca Siri este capabil sa ofere cateva raspunsuri si in limba italiana, insa deocamdata totul se rezuma la recitarea datei. Apple a promis ca il va “invata” pe Siri sa vorbeasca in italiana anul acesta si compania americana se tine de cuvant iar in viitorul apropiat va lansa cel mai probabil un update care va include aceasta noutate.

  Ultima oara cand am vazut asa ceva avea legatura cu Japonia si la doar cateva zile dupa descoperirea faptului ca Siri stie japoneza Apple a lansat iOS 5.1. Din moment ce Siri stie sa vorbeasca acum italiana, exista sanse foarte mari ca Apple sa lanseze in viitorul apropiat o noua versiune a iOS care sa includa compatibilitate cu aceasta limba. Cand va fi disponibila aceasta noua versiune a iOS nu stim, dar de indata ce apare va voi anunta.

16 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca pentru 5.1 ramanem fara jb pana la urma, sau va fi gata odata cu jb pt noua versiune de ios? 🙂 atat s-au certat pe exploituri si pe nu mai stiu ce, ca niciunul nu-si va lua nici macar un ban din vreo donatie, cel putin pentru jb ios 5.1 muhahahah >:)

  2. Acuma parca ii doar in 4 limbi… eu as prefera sa se concentreze pe 5-6, hai maxim 10 limbi, dar in care sa iti poata raspunde aproape la orice si de ce nu sa poti face un pic de small talk cu Siri.

    Engleza, franceza, germana, japoneza, chineza, portugheza, italiana, spaniola, araba si bengaleza… astea ar fi prioritatile.

  3. siri in limba romana va fi poate prin 2050 cand romania nu va mai fi pe harta lumii si vom fi pieriti ca si dinozaurii dupa lumea asta(sau nici atunci):)

  4. Incercati asta… Puneti iphonul in limba romana si intrebati-l pe siri ce data e …. O sa foloseasca voce in limba engleza dar pe ecram va scrie in limba romana ” duminica”…. Asa ca trageti voi concluzia

  5. Da. Foarte util… :(. Atata tam-tam si cu siri asta …. degeaba!!! Pt mine cel putin. Usor, usor mi se cam acreste de iphone-ul meu si m-am cam plictisit de el. :(.

  6. Iphonul pe mine ma plictiseste teribil de mult timp. Am avut grija sa-mi i-au si un Galaxy Note si e incredibil cate poti face pe el.

  7. @ Sorin. Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau un galaxy note. 🙂 . Acum ma mai gandesc daca-l dau sau imi iau separat. Parca nu as renunta la iphone … Inca!

  8. Hai cu siri si prin romanica:).
    Off: woow “m-am
    Plictisit de iphone si mi-am luat g. Note” si eu m-am plictisit de iphone si mi-am
    Luat laptop de 17″ am un stick cu cartela pe el si cand ma suna cineva pun laptopu la ureche si vorbesc la el, FITZA NU? Hai cu tata, hai ca se poate un tel de 24″ cat monitorul ca arata frumos la ureche.

  9. Galaxy Note? sincer nu stiu cum as arata cu ditamai ecranu la ureche vorbind…e exagerat de mare ecranul. Am vazut pe cineva acum in weekend in oras cu un Galaxy Note, si arata foarte aiurea vorbind la el…caraghios

  10. Ce draq sa fac cu siri?! Sa-mi zica cat e ceasu? Da ori sunt orb? Scrie mare cat capu pe ecran…l-am testat destul si nu ma incanta deloc..plictisitor. Cei care isi imagineaza ca siri e ca asistentii din filmele sf se inseala amarnic.