SAM face unlock oricarui iPhone, cu orice baseband si pe orice versiune a iOS 5!

  Stiu ca pare greu de crezut, insa se pare ca avem in sfarsit o solutie de decodare pentru iDevice-urile noastre si ea vine de la o persoana care nu este afiliata celor de la Dev Team. Un apropiat al dezvoltatorului programului SAM a reusit sa gaseasca o metoda de decodare a terminalelor iPhone si ea este foarte simpla si usor de utilizat. Pe acest site metoda este descrisa in detaliu iar MuscleNerd a confirmat ca a reusit sa o foloseasca pentru a decoda un iPhone 4S deci teoretic ea functioneaza pe orice iPhone.

  Deocamdata procedura functioneaza numai pe iOS 5.0,  5.0.1 si iOS 5.1 insa MuscleNerd spune ca pe viitor ar trebui sa o folosim fara probleme indiferent daca Apple o blocheaza. Totul sta intr-un ticket pe care SAM il salveaza si pe care il vom putea folosi pe termen nedeterminat, conform lui MuscleNerd. Acelasi MuscleNerd sustine ca procedura nu este afectata de iTunes deci aveti un unlock untethered. Deocamdata avem confirmari putine cu privire la aceasta solutie de decodare, mie imi vine greu sa cred ca ea exista, insa voi o puteti testa daca aveti un iPhone pe care folositi Gevey sau ultrasn0w, insa trebuie mai intai sa urmati pasii de acolo.

  Important de retinut este ca metoda functioneaza cu orice baseband al oricarui iPhone, INSA decodarea se face doar pentru o singura cartela, deci daca aveti mai multe cartele trebuie sa repetati procedura pe toate. Mai multe detalii aveti aici. Daca procedura aceasta a functionat pentru voi, va rog sa lasati un comentariu.

UPDATE: Aici aveti un tutorial care va ajuta sa va decodati iPhone-ul.