redsn0w 0.9.10 beta 8 este disponibil, te ajuta sa salvezi decodarea facuta cu SAM

  Ieri v-am spus ca dezvoltatorii tweak-ului SAM au descoperit o metoda prin care puteti decoda cartelele pe care ele utilizati in iPhone-urile voastre. Metoda nu este grozava, nu decodeaza complet un iPhone insa este utila pentru cei care nu vor sa cumpere o cartela Gevey sa nu vor sa plateasca o decodare permanenta. Pentru ca aceasta decodare sa poata fi utilizata in viitor este necesara salvarea unor fisiere din iPhone, fisiere care dupa un restore trebuie repuse in exact aceeasi locatie pentru a reface decodarea.

Update #3: redsn0w 0.9.10b8 adds the ability to backup arbitrary directories or files from your device into a zip file on your Mac or PC.  The new button is Extras->Even More->Backup and it requires your device to be jailbroken with the afc2 service enabled (most jailbreaks include that).  By default it will backup your activation records from /var/root/Library/Lockdown, which is useful for everyone taking advantage of today’s SAM unlock using Loktar_Sun’s trick (more on that in a later post!).

  In tutorialul de unlock folosind SAM v-am explicat cum puteti salva acele fisiere, insa astazi Dev Team a lansat redsn0w 0.9.10 beta 8 care aduce o metoda mult mai simpla pentru salvarea acelorasi fisiere. Folosind noua versiune a redsn0w puteti salva nu doar acele fisiere ci orice fisiere din iDevice-ul vostru, deci procedura va fi utila si  pe viitor. Puteti descarca redsn0w 0.9.10 beta 8 de aici: Windows, Mac.