Apple interzice publicarea de continut text sau foto/video din cadrul sesiunilor ce au loc la WWDC 2012

  Daca va gandeai ca venirea lui Tim Cook la conducerea Apple va relaxa putin politicile foarte stricte ale companiei, atunci va anunt de pe acum ca acest lucru nu se va intampla. Apple a pus astazi in vanzare biletele pentru WWDC 2012, le-a vandut in doua ore, insa multi dintre cei care au cumparat un bilet probabil nu au aflat ca nu au voie sa publice informatii, poze sau clipuri video de la sesiunile care vor avea loc acolo. Apple le permite tuturor sa faca live blogging si sa publice poze de la evenimentul de deschidere al WWDC 2012, insa dupa aceea nimeni nu are voie sa mai publice absolut nimic.

May I photograph or video record keynotes or sessions?No. Content presented at WWDC is subject to your applicable Apple Developer Program agreement(s). Taking photographs, recording video and engaging in any form of live blogging during WWDC sessions is expressly prohibited.

  Apple nu spune ca live blogging-ul este interzis in cadrul keynote-ului, insa interzice aceasta practica in cadrul sesiunilor cu angajatii sai. Apple spune ca va oferi tuturor informatii detaliate in legatura cu tot ceea ce se intampla in aceste sesiuni, dar dezvoltatorii trebuie sa tina informatiile pentru ei. Regulile impuse de Apple mi se par a fi putin cam ciudate si cred ca in curand compania ar putea interzice chiar si live blogging-ul din timpul keynote-urilor importante desi nu transmite live aceste evenimente care ar fi urmarite de zeci de milioane de oameni.